Keyshia Cole s-a lasat si ea influentata de acest curent, dar nu l-a aplicat integral. Dupa cum puteti vedea in imagine, Keyshia a adoptat un stil indraznet, care aminteste cumva de perioada disco a anilor '80. Totusi, ea a pastrat ceva din lungimea parului. Cine stie, poate se razgandeste si, la un shooting, poate folosi numai profilul cu par lung.

In ultimul timp, Drew Barrymore e tot mai zburdalnica si mai inventiva in ceea ce priveste imaginea ei, cu toate ca nu toate opiniile ii sunt favorabile. Dupa ce si-a tapat parul, Drew si-a facut aparitia la Festivalul de film de la Toronto cu varfurile vopsite in negru. Ce-i drept, look-ul este un clasic, daca va amintiti de celebrul videoclip "Take My Breath Away" al formatiei Berlin. N-au trecut decat cateva saptamani, iar Drew s-a hotarat sa renunte la varfurile negre si cea mai rapida metoda a fost... sa le taie. Acum are parul tuns mediu, intr-o singura nuanta de blond, dar pana la premiera celui dintai film al sau ca regizoare, "Whip it!", cine stie ce ne mai pregateste.


Tot blonda s-a visat si Jennifer Love Hewitt, asa ca a renuntat pentru moment la brunet. Totusi, cititoarele site-ului lifestyle.msn.com au votat in proportie de 92% ca o prefera pe vechea Jennifer, cea bruneta.
Jessica Alba se joaca tot timpul cu parul ei, dar si cu paparazzi care ii sunt mai mereu pe urme. Cand e blonda, cand e satena, iar acum s-a dat pe roscat. Cata vreme cea mica o recunoaste si nu e tulburata de toanele stilistice ale mamei sale, nu conteaza ce culoare alege. In cele din urma, pentru Honor Marie, Jessica va fi mereu in topul preferintelor.


Mai sunt insa si actrite care prefera toamna asta nuantele pamantii, pana la cele mai inchise. Astfel, Katherine Heigl a fost dispusa sa incerce si alte culori pe parul sau, iar acum e bruneta. Opiniile publicului sunt impartite: 52% dintre vizitatori ar vedea-o tot blonda, 23% cred ca o avantajeaza noul look, in timp de 24% sunt de acord ca ii sta bine cu orice culoare de par. Voi ce credeti?
Tot intr-o nuanta de brunet, dar ceva mai inchisa, s-a vopsit recent si Megan Fox. Sincer, aceasta femeie este de-a dreptul cameleonica, o adevarata femme-fatale, iar ochii aceia albastri se asorteaza cu orice culoare de par. Superba!


Kirsten Stewart, interpreta Bellei Swan din seria "Twilight", a avut si ea parte de niste "mici" retusuri. Astfel ca parul ei lung si roscat a fost redus la un par mediu, vopsit in negru. In combinatie cu machiajul smokey-eyes, look-ul se incadreaza acum perfect in cerintele producatorilor filmului "The Runaways", in care Kirsten va juca rolul unei rokerite, pe nume Joan Jett.

Prima doamna a Americii, Michelle Obama, a experimentat, de-a lungul timpului, diverse tonuri de saten si brunet. Acum, stilistul personal a vopsit-o intr-o nuanta putin mai deschisa, cu reflexe castanii, i-a filat bretonul si i-a prins parul la spate cu ace si agrafe, astfel incat sa para ca s-a tuns. Trucul a pus in dificultate multi fotografi, care erau convinsi ca sotia presedintelui are o noua tunsoare. Aceasta coafura de tip 2 in 1 are, si ea, mai multe avantaje: e clasica, ofera un aer distins, sustine parul, in timp ce elibereaza ceafa si, atunci cand se doreste schimbarea coafurii cu un coc ori cu o coada de cal, suvitele sunt suficient de lungi pentru a putea fi prinse. Per total, nici nu ne asteptam la mai putin din partea doamnei Obama.
  • Nofakesorg, luni, 26.10.2009 12:11
    Miroase a plastic

    Sau cel putin asa mi se pare mie...personal eu cred ca o vedeta se branduieste pe sine prin aspectul fizic mai conservator...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro