Secretul anti-îmbătrânire care o ajută pe Regina Angliei să nu-şi arate vârsta

Vedete / 11.04.2018

La cei 92 de ani pe care îi va împlini săptămâna viitoare, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii arată mult mai tânără. Un expert dezvăluie care e secretul suveranei.

Regina Elisabeta a II-a va împlini 92 de ani pe 21 aprilie. O vârstă frumoasă, pe care suverana Marii Britanii nu o arată deloc, în ciuda programului încărcat şi a rigorilor regale pe care ea le urmează de atâtea decenii. Mai mult, regina arată mai tânără cu 20 de ani, are o vivacitate remarcabilă şi se menţine activă. Expertul în tehnici anti-îmbătrânire Stuart Miles, cel care a dezvoltat o dietă, o cremă de îngrijire a pielii şi un program de exerciţii anti-ageing, a explicat pentru revista
Hello care este secretul care o ajută să se menţină într-o formă excelentă.

"Regina are o piele incredibilă, iar asta se datorează în principal evitării pe termen lung a efectului razelor soarelui asupra tenului. Când călătoreşte în alte ţări, poartă întotdeauna o pălărie sau o umbrelă care îi protejează pielea de efectele soarelui", a spus Miles. "Nu îşi face vacanţele anuale în zone însorite, preferând în schimb să-şi petreacă verile în Scoţia. Asta a ajutat-o să-şi păstreze pielea tânără cât mai mult posibil de-a lungul anilor", a mai spus el.


El a adăugat că regina are un stil de viaţă în care totul este moderat, nu bea şi nu mănâncă în exces, iar echilibrul o ajută să arate mai tânără. În plus, aspectul ei fizic pozitiv este completat de stilul în care se îmbracă şi se aranjează.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro