Selena Gomez şi Justin Bieber s-au despărţit din nou: Familia ei nu-l înghite

Vedete / 12.03.2018

La scurt timp după ce relaţia lor s-a reînnodat, cele două staruri s-au despărţit. Motivul: familia Selenei nu-l acceptă pe Justin.

Cu toate încercările lor de a fi din nou împreună, Selena Gomez (25 de ani) şi Justin Bieber (24 de ani) par sortiţi să-şi găsească fiecare dragostea în altă parte. Cei doi au fost mereu atraşi unul de celălalt, dar relaţia lor a fost presărată cu multe suişuri şi coborâşuri. Anul trecut, ei au reluat legătura, dar acum s-au despărţit din nou.

Mai multe surse au declarat că Selena şi Justin au decis să pună capăt relaţiei lor după ce mama cântăreţei nu a tolerat deloc faptul că ei erau din nou împreună. "Selena şi Justin au decis să ia o pauză în primul rând fiindcă mama ei nu-l acceptă pe el. Familia lui Justin o iubeşte pe Selena, dar familia Selenei e pe punctul de a avea un conflict, pentru că ei n-au încredere în Justin", a declarat pentru Us Weekly o persoană din anturajul vedetelor. "Selena a încercat să-i convingă pe ai ei că Justin s-a schimbat... dar familia e de neclintit acum", a adăugat sursa.


Selena este foarte apropiată de mama ei, Mandy Teefey, care a crescut-o de una singură şi a susţinut-o mereu în carieră şi în lupta cu lupusul şi transplantul de rinichi. Cele două s-au certat de mai multe ori din cauza lui Justin, iar Mandy i-a spus Selenei că starul o va face să sufere din nou. De altfel, mama artistei a declarat că de mai mulţi ani nu vorbeşte cu Justin, nici măcar prin SMS, relatează Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro