Pink este una dintre cele mai nonconformiste cântărețe americane și totodată una dintre cele mai bune voci din industria muzicală
Noua campanie foto a fost lansată de PETA chiar înaintea Săptămânii Modei de la New York, care debutează joi, 12 februarie. Pink a mai colaborat cu această organizație în trecut, inclusiv într-un protest împotriva gigantului KFC, acuzat de tratament crud aplicat puilor, relatează Daily Mail.Totodată, ea a filmat un spot difuzat în Marea Britanie, în care milita împotriva uciderii animalelor pentru exploatarea în industria pielăriei.


Pink, care s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă "antidot" pentru tiparul "fetei din vecini" adoptat de pe atunci tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera, şi-a lansat cel de-al şaselea album din carieră, "The Truth About Love", în septembrie 2012, notează Mediafax.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.


Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

Cântăreaţa s-a căsătorit în ianuarie 2006, în Costa Rica, cu motociclistul profesionist Carey Hart, după o relaţie de cinci ani. Ei au o fiică, Willow, născută pe 2 iunie 2011.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro