Shia LaBeouf  și FKA Twigs, un cuplu interesant
Un prieten apropiat al actriței Mia Goth a declarat pentru Daily Mail că cei doi s-au despărțit în urmă cu mai multe luni. "Toți din anturaj știu că Mia și Shia s-au despărțit. Ea își împarte timpul între Londra și New York, iar el stă la Londra. Mia a avut câteva probleme cu Shia. A fost o relație nebună, iar el este foarte aprins. Ea le-a spus prietenelor că nu mai poate s-o țină așa."

LaBeouf și Goth s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producția "Nymphomaniac" și au fost împreună șase ani. Ei își anunțaseră logodna în martie 2016.

Anterior, actorul a mai avut o relație cu o altă actriță engleză, Carey Mulligan, partenera lui din filmul regizat de Oliver Stone în 2010 "Wall Street: Money Never Sleeps".

FKA Twigs, al cărei nume real este Tahliah Debrett Barnet, s-a despărțit anul trecut de starul seriei "Amurg", Robert Pattinson. Ei erau împreună de doi ani și plănuiau să se căsătorească, dar actorul a pus capăt relației, conștient că programul lor încărcat îi ținea mai mult despărțiți.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă, notează Mediafax. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye".


Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer, și s-a remarcat cu un rol foarte bine construit în "Borg versus McEnroe".



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro