Slash, divorț cu scandal: Chitaristul de la Guns N' Roses nu mai scapă de nevastă

Vedete / 31.08.2018

Procesul de divorț se complică pentru Slash. Soția de care vrea să se despartă îl acuză că-și ascunde veniturile.

Celebrul chitarist încearcă să pună capăt mariajului său cu Perla Rerrara, însă lucrurile se complică. Muzicianul în vârstă de 53 de ani a fost nevoit să depună noi documente la instanța din Los Angeles, unde se judecă procesul său de divorț, după ce Ferrara (43 de ani) l-a acuzat că își ascunde veniturile, relatează TMZ.

Soția chitaristului de la Guns N' Roses susține că actuala iubită a acestuia, Meegan Hodges, ar ochestra o campanie de hărțuire la adresa sa și a copiilor după ce și-a înființat un cont fals pe o rețea de socializare.


În schimb, Slash a negat în instanță că a existat vreo acțiune de hărțuire la adresa copiilor și că, dimpotrivă, Perla a avut o astfel de activitate pe contul ei. Totodată, artistul a explicat ar fi cercetat situația dacă Perla i-ar fi acceptat divorțul în condițiile pe care ei le agreaseră inițial.

Potrivit TMZ, disputa dintre Slash și soția lui a ajuns în faza în care fiecare se leagă de orice detaliu ca să demonstreze că are dreptate. Artistul, al cărui nume real este Saul Hudson, a arătat în instanță că Perla i-a cerut odată că cumpere un alt treilea set de tobe pentru unul dintre copiii lor, apoi a cumpărat încă un set pentru ea și i-a cerut să-i dea banii pentru acesta. Ferrara a blocat divorțul din cauza neînțelegerii asupra banilor pentru tobe, a spus el.


Slash a mai spus că el și Perla conveniseră să nu-și mai vorbească direct, dar ea a încălcat înțelegerea, continuând să-l agaseze cu apeluri telefonice. Avocatul acesteia, Marty Singer, a replicat că deși Slasha a avut anul trecut venituri de peste 45 de milioane de dolari, el a ezitat să-i plătească acesteia 1.500 de dolari pe un set de tobe cumpărat pentru unul dintre copii.

Ferrara a povestit că fiul lor, membru al unei trupe, dorea să aibă un set de tobe la domiciliul mamei, unde el își petrece 90% din timp. Un alt set de tobe se află în casa lui Slash, iar încă unul este în studioul unde lucrează artistul, dar acesta nu-i permite fiului său adolescent să le ia de acolo, așa că Perla Rerrara i-a cumpărat tobe, dar îi cere banii lui Slash, scrie
Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro