Transformarea care a șocat Hollywood-ul: Renee Zellweger neagă că și-ar fi făcut operație estetică

Vedete / 23.10.2014

Actrița în vârstă de 45 de ani a apărut total schimbată luni. Ea susține că noul look se datorează faptului că duce o viață mai sănătoasă și e mai fericită.

Renee Zellweger a produs o undă de șoc în showbiz-ul internațional după apariția sa surprinzătoare de luni, la gala Elle Women in Hollywood Awards. Dar, deși presa continuă să scrie despre o operație estetică, actrița respinge categoric această informație, calificând drept "neghioabe" aceste speculații. "Se pare că oamenii care scormonesc doar-doar or găsi ceva continuă să râcâie până le-oi deschide ușa", a declarat ea, pe un ton dur, într-un interviu publicat de revista People a doua zi după gala la care a surprins pe toată lumea cu noul său look.


Actrița, care are o relație din 2012 cu muzicianul Doyle Bramhall II, a mărturisit că a dispărut în ultimii ani din atenția presei pentru că a stat acasă, iubind și maturizându-se. "Prietenii mei spun că arăt liniștită și împăcată. Sunt sănătoasă, mă simt bine", a spus Zellweger.
  • kiki, joi, 23.10.2014 09:30
    secrete

    Intr-adevar e de nerecunoscut,dar e f posibil sa spuna adevarul."De vina" sunt cateva kg in minus,si nu prin infometare ci prin sport,relaxare,probabil yoga,plus parul,nuanta si lungimea.Arata ca o femeie fericita,nu ca un manechin purtator de haine si bijuterii...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro