Trucuri pentru un fund perfect: Ce exerciții a făcut Jennifer Lopez ca să arate sexy în ultimul videoclip

Vedete / 24.09.2014

Nu degeaba are cel mai celebru posterior din lume! Ultimul clip al cântăreței în vârstă de 45 de ani a făcut 11 milioane de vizionări pe YouTube în doar 24 de ore!

Concurența posterioarelor în showbiz-ul internațional este din ce în ce mai acerbă. Dar oricât s-ar strădui Nicki Minaj și Kim Kardashian să dea din fund, tot J Lo e regina acestui "sport". Artista a reușit o nouă apariție de senzație în ultimul ei videoclip, "Booty", în care arată fabulos, alături de Iggy Azelea, iar silueta sa perfectă a făcut "ravagii" pe YouTube.

Ca să reușească așa ceva la 45 de ani, Jennifer Lopez muncește din greu. Mamă a doi copii, cu o carieră de top, vedeta se bazează pe un ajutor de nădejde: Tracy Anderson, celebra antrenoare a vedetelor. Aceasta chiar a zburat la Los Angeles pentru a se ocupa de clienta sa în perioada filmărilor, scrie Page Six.


Fostă dansatoare și parteneră de afaceri a actriței Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson e o autoritate în domeniul fitness-ului: ea a produs până acum patru DVD-uri cu exerciții, fiecare dintre acestea fiind vândut în peste 20.000 de exemplare numai în Marea Britanie, precum și o carte, "Tracy Anderson's 30-Day Method", notează ziarul englez Daily Mail.

Tracy a antrenat-o pe Jennifer câte o oră în fiecare zi. Fiecare ședință încludea o jumătate de oră cardio și 30 de minute de lucru pe structura musculară.


"Exercițiile erau concepute pentru a o ajuta să suțină show-ul. Nu doream să-i schimb corpul sexy, ci să-i pregătesc un program care să o mențină în formă", a explicat Tracy pentru publicația Hollywood Life.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro