Uma Thurman, apariţie şic: Vedeta din „Kill Bill“ arată superb la 47 de ani

Vedete / 29.06.2017

Actriţa obişnuieşte să renunţe la machiaj în timpul liber, dar are grijă să fie la înălţime când participă la un eveniment monden.

Uma Thurman a fost surprinsă de câteva ori nearanjată pe stradă, dar când este invitată la o gală, vedeta se prezintă impecabil pe covorul roşu. După apariţiile notabile de la Cannes, ea a impresionat şi duminică, la New York, gala Tony Awards, dedicată teatrului.

Îmbrăcată într-o ţinută în negru, care îi dădea un aer sofisticat, actriţa arăta foarte bine şi nu-şi arăta cei 47 de ani. Ea a optat pentru o fustă lungă cu buzunare şi o cămaşă cu mâneci lungi descheiată la nasturi până în zona bustului, lăsând la vedere un colier cu un crucifix din aur la gât. Uma şi-a asortat ţinuta cu o curea neagră subţire şi cu o poşetă plic, iar în picioare avea sandalele negre cu toc înalt.


Alegerea vestimentară a vedetei din "Kill Bill" şi "Pulp Fiction" a fost foarte reuşită, ea remarcându-se prin eleganţă la sesiunea foto care a precedat gala.

La sfârşitul lunii trecute, Uma Thurman a fost prezentă la Festivalul de film de la Cannes, unde a fost însoţită de fiul ei, Levon, în vârstă de 15 ani, unul dintre cei doi copii rezultaţi din căsnicia cu Ethan Hawke. Actriţa a prezidat juriul secţiunii "Un Certain Regard" la cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de film de la Cannes, iar Jessica Chastain şi Will Smith au fost membri ai "instanţei" care a desemnat pelicula câştigătoare. Uma Thurman a făcut parte din juriul competiţiei oficiale de la Cannes în 2011, când preşedintele juriului a fost Robert De Niro.


Uma Thurman şi Ethan Hawke mai au o fată, Maya Thurman-Hawke, în vârstă de 18 ani. Cei doi actori s-au căsătorit în 1998 şi s-au despărţit în 2003, dar divorţul s-a finalizat doi ani mai târziu.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro