Aspectul total schimbat al actriţei a iscat numeroase speculaţii în presa internaţională
Deşi se numără printre cele mai frumoase femei din lume, actriţa a dezvăluit că nu poate scăpa de sentimentul de nesiguranţă pe care l-a căpătat pe când avea doar zece ani, spunând că se simte teribil când zâmbeşte larg. "Mă simţeam aiurea. Când aveam zece ani, cineva mi-a zis că am un zâmbet urât, aşa că mi-am petrecut toţi anii tinereţii simţindu-mă stânjenită şi evitând să zâmbesc toată gura", a explicat ea.


În ciuda reţinerilor sale despre aspectul fizic, Uma Thurman continuă să exercite o forţă de atracţie irezistibilă asupra bărbaţilor celebri. Actriţa a început o relaţie cu fostul ei iubit Andre Balasz, un magnat din industria hotelieră de care s-a despărţit în urmă cu aproape un deceniu.

Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după divorţul ei de actorul Ethan Hawke. Uma Thurman şi Andre Balasz s-au despărţit însă în 2006, după o relaţie care a durat doi ani. Relaţia marcată de numeroase despărţiri şi împăcări pe care vedeta americană a avut-o cu logodnicul ei Arpad Busson s-a încheiat în cele din urmă printr-o despărţire definitivă în 2014, iar Uma Thurman a decis, la începutul acestui an, să acorde o nouă şansă fostului ei iubit Andre Balasz, afirmă publicaţia Mail on Sunday, citată de Mediafax.


Andre Balasz a avut anterior relaţii cu alte câteva femei celebre, precum prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler şi cântăreaţa australiană Kylie Minogue.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro