Huidu şi Găinuşă, un cuplu de temut. Cei doi au lucrat împreună vreme de 14 aniPrintr-o încercare de relansare a programului, Şerban Huidu decide să se întoarcă, dar şi el e conştient că vor fi multe reacţii negative la adresa lui: ”Cei care nu au ascultat argumente, explicaţii, vor fi în continuare cu «huă». Nimeni nu poate mulţumi pe toată lumea, singura problemă e că acum nemulţumiţii au şi un motiv mult mai evident de a spune «huă»”, a declarat realizatorul.
Şansele ca show-ul să se întoarcă la gloria de altă dată sunt mici şi asta şi pentru că mass-media s-a schimbat mult în aceşti 15 ani. Punctul forte al emisiunilor, clipurile cu prezentatori care se bâlbâie, spun prostii, sau nu ştiu pe ce lume se află nu mai pot reprezenta materie primă pentru o emisiune TV cu mare audienţă. Acest privilegiu a fost dărâmat de Facebook şi de YouTube. Greşelile şi imaginile comice aterizează rapid în conturile reţelelor sociale, iar apoi sunt distribuite de la un user la altul cu viteza luminii. O bâlbîială a Andreei Esca apare pe Facebook la nici zece minute după ce s-a produs, nu-l mai aşteaptă nimeni pe Huidu ca să o prezinte garnisită cu comentariile comice. În fond, formatul emisiunii nu mai e adecvat la piaţă, iar o îmbunătăţire a lui ar costa foarte mulţi bani care nu ar putea fi recuperaţi din publicitatea vândută.
  • janos, marţi, 15.09.2015 14:37
    Un criminal nenorocit .

    Distreaz-o pe mamica ta cat vrei. .. Cand te vad inchid televizorul. Nu credeam ca un om poate fi atat de nesimtit....

  • dana eugenia, marţi, 15.09.2015 14:27
    huidu, stai acasa !

    eram lipita de tv cand apareati voi ... de cand TUPEUL tau te-a facut sa intri pe contrasens si sa OMORI oameni care circulau regulamentar, ai cazut in ochii tuturor romanilor cum te-ai simti daca cineva ti-ar ucide parintii/copilul si apoi, dupa 3-4 ani - cand crede ca lumea "a uitat" TUPEUL, ar aparea hlizindu-se la tv ?

  • Florian, marţi, 15.09.2015 00:12
    Nerusinare

    Lumea se astepta macar sa aiba un pic de remuscari pentru ceea ce a facut. Duin pacate, in loc sa stea la umbra, cu aroganta caracteristica iese in fata. Ce valori poate prezenta acest om, daca poate fi numit asa!!!!

  • Seby, luni, 14.09.2015 22:57
    Cinism

    Cat cinism la acesti oameni fara scrupule care decid la Prima TV - cum poti sa iti doresti sa faci audienta pe suferinta unor oameni? Sa se intrebe fiecare om care citeste comentariul meu - cum ar fi sa vezi hlizindu-se la TV pe omul care ti-a ucis parintele sau copilul sau sotul ? Ca n-a facut puscarie, mai e cum mai e - dar in loc sa se dea la fund si sa taca plin de rusine, sa vii sa te dai in spectacol... asta inseamna sa fii diabolic. Rusine! Sper sa faca audienta numai cu ţaţe, puscariasi, prostituate si poate cu acei judecatori care l-au scapat de puscarie.

  • laura, luni, 14.09.2015 18:51
    Rusine PRIMA TV

    Va reusi cronica si Prima TV sa stearga lacrimile familiilor celor ucisi de HUIDU? Cum se vor simti familiile celor ucisi de acest ... care nu a ispasit nici o zi de pedeapsa? Ce frumos va mistocari la TV si va face haz de necaz .... in timp ce familiile celor ucisi se vor "desfata" . RUSINE PRIMA TV CA PROMOVATI UN ASTFEL DE OM.

  • Alexandru, luni, 14.09.2015 16:50
    Nesimtit

    ESTE TUNS corespunzator....DAR EROARE dungile tricoului sunt POZATE GRESIT

  • alex, luni, 14.09.2015 16:31
    nu ai cuvant

    din cate imi aduc eu aminte ai promis ca nu vei mai aparea pe niciun post, nu stiu daca ai specificat ca e tv sau radio. in acest moment consider ca esti deplorabil, ai ajuns la mila noastra pe care NU O MERITI! RUSINE!!!

  • Giles, luni, 14.09.2015 16:20
    valoarea lui....

    o gramada de rahat.

  • costy, luni, 14.09.2015 15:23
    huidu

    care condamnare ? condamnat la libertate ? Pai toti asti "marii" din zilele noastre la asta sun condamnati .... . Putin la "beciul donesc" si hai libertate ca doar sunt condamnati la ea ....

  • IOANIDIS, luni, 14.09.2015 13:20
    un sfat pentru HUIDU

    DACA ESTI OM CU ADEVARAT DUTE DOMNULE SI LASA-NE E MAI BINE FARA TINE TINE ALTFEL E JALNICA EMISIUNEA DOAR GAINUSA SI CATALIN MAI AU SAREA SI PIPERUL TU LASANEEEEEEEE HUIDU

  • mitica, luni, 14.09.2015 13:11
    lehamite

    mi e lehamite cum un individ ajunge sa ucida 3 oameni si nu face puscarie !! acum..acum vrea sa revina sa faca ce ? sa ne rada in nas ca el e smecher cu pile si bani..LEHAMITE !

  • mistrie duminica, luni, 14.09.2015 10:38
    rusine

    multi filozofi de internet mai vad pe aici ... ati uitat in urma cu ceva ani soarta lui Teo Peter, ucis de un nemernic cu tupeu de murican [legat de treaba cu imunitate diplomatica, ambasada etc.] ei bine, huidu ce imunitate are? dle judecator, esti prost? a ucis 3 vieti si nu din culpa! asta e nesimtire la cel mai inalt nivel, te urci la volan desi esti sub medicamente. asta nu tre sa faca nici 1 an de puscarie, ci sa ii se taie bratele si picioarele!

  • jenica stejaru, luni, 14.09.2015 09:29
    Cronica carcotasilor

    TINE MINTE 3 CUVINTE: FARA MISU SI CATALIN NU VEI FACE NICIODATA NIMIC!!!!!!!!!! NUMAI CU NASU SI DON CORLEONE ALA DE DOI BANI CARE-L IMITI TU, NU FACI NICA, MAI SERBANELULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • catalin, luni, 14.09.2015 09:29
    Huidu

    La PUSCARIE!!!!!!!!!!! Rusineee! Ai bagat in pamant !

  • Maria, luni, 14.09.2015 09:21
    Huidu

    Omul e supus greselilor sau poate avea ghinion.Totusi mai poate avea o sansa .

  • dan muresan, luni, 14.09.2015 09:06
    intoarcerea

    Criminalii? La PUSCARIE!!!!!!!!!!! Rusine gunoiului asta ca mai are tupeul sa scoata capul!

  • malin, luni, 14.09.2015 08:59
    huidu

    Cat le platesti poponarilor=sa te laude, n-ai pic de remuscari privind viata luata celor trei nevinovati, ce se intampla daca ei erau in MERTAN SI TU CU FAMILIA IN LOGAN, iar dupa accidentul de la schii cand aproape toata tara am fost alaturi de tine tu ne-ai rasplatit cu-n tupeu de mitic, oare cine ti-a mai dat dreptul de a conduce? Tot ma intreb ce-am fi patit noi astia cu un logan daca te-am fi omorat pe tine cu fanilia intr-un accident rutier

  • Constantin Larion, luni, 14.09.2015 08:54
    dreptate in stil romanesc

    Romani, ignorati si nu va uitati la emisiunea unui criminal care a omorat 3 oameni si nu a facut o zi de puscarie. Daca justitia nu-i pedepsec pe acesti indivizi, mai mult politiceni corupti macar noi societatea civila sa aratam unitate pt a elimina din viata noastra asemenea elemente. Boicotati emisiunea si canalul care o transmite. Oricum productia facuta de ei este un kitch.

  • Cornelia, luni, 14.09.2015 08:38
    Huidu

    Si totus ,sa-i dam o sansa . Poate vine cu ceva nou !Se va exclude singur , sau se va reabilita .

  • Mircea, luni, 14.09.2015 08:34
    te ascunzi

    De ce te ascunzi in spatele ochelarilor negri? Asa fac multi care nu au curaj sa se lasa priviti drept in ochi, pentru ca se stiu ce suflet murdar au.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro