Valentina Pelinel se antrenează cu experta în fitness Luminiaţa Nicolescu, 62 de aniCristi Borcea speră ca numărul urmaşilor pe care-i are în întreţinere să cântărească greu în ochii judecătorului când va veni timpul să-i fie analizat dosarul de eliberare condiţionată.
Valentina Pelinel nu pare a fi afectată de scandalul iubirii ilegale cu un deţinut, dar aventurile din viaţa fotomodelului nu s-au terminat. Va fi interesant de văzut dacă omul de afaceri dinamovist va recunoaşte copilul vedetei, dacă va contribui cu bani la creşterea lui şi dacă actuala sa căsnicie va rezista sau o va părăsi pe Alina pentru Valentina.

Până la această oră rămâne un mister de ce a intrat starul modellingului internaţional într-o astfel de relaţie. Valentina nu a rostit niciun nume în ce priveşte posibilul tată al bebeluşului pe care-l aşteaptă.
Într-un interviu din publicaţia Taifasuri, ea a declarat că ”îl am pe bebe al meu aşa că poate să se dărâme şi ţara că nu contează”. O astfel de declaraţie arată că scopul principal al ei a fost să devină mamă, problema tatălui fiind una neimportantă pentru vedetă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro