Vedete România: 8 secrete ale celui mai puternic burlac

7. Spune despre el că este o fire răzbunătoare şi a demonstrat-o într-un conflict pe care l-a avut cu Huidu şi Găinuşă
"Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte", aceasta este deviza după care se ghidează Elan Schwartzenberg şi, mai mult decât atât, recunoaşte că nu este genul de om care să întoarcă şi celălalt obraz. "Dacă sunt atacat nu ezit să schilodesc adversarul", a declarat omul de afaceri în cadrul emisiunii Agentul Vip. Teoria lui a fost demonstrată, cu ceva ani în urmă, în timpul unui conflict pe care l-a avut cu Şerban Huidu şi cu Mihai Găinuşă. Războiul dintre cei doi cârcotaşi şi omul de afaceri a izbucnit în momentul în care Huidu şi Găinuşă au jignit-o pe Mihaela Rădulescu, partenera sa de viaţă de atunci, în emisiunea pe care aceştia o prezintă. Ulterior, cei trei s-au întâlnit întâmplător într-un restaurant, moment în care Elan Schwartzenberg nu şi-a putut stăpâni furia şi "şi-a înfipt mâinile în perciunii şi urechile lor". "Acum mai mulţi ani de zile cârcotaşii au făcut o emisiune în care şi Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au fost atacate. Mâncam la un restaurant şi au intrat cei doi. M-am ridicat şi mi-am înfipt mâinile în ei, în perciunii şi urechile lor. Foarte urât din partea mea şi regret această atitudine, dar aşa am simţit în momentul acela. Atunci Mihaela era tovarăşa mea de viaţă, fusese jignită pe un post public...", a relatat omul de afaceri.
  • Flavia, vineri, 20.05.2011 16:44
    Elan Schwartzenberg vs. Mihaela Radulescu va alege tot ceva de teapa acesteia

    Elan divortindu-se de Mihaela Radulescu, va alege tot ceva de teapa acesteia. Nu stiu cum un barbat se poate casatori cu o femeie usoara si poate astepta dragoste absoluta, un camin fericit si un copil/copii educati. Asa ceva e practic o imposibilitate. El insusi are o problema: e atras tot de femei care sclipesc in exterior si sint goale pe interior, sarace cu duhul s-ar putea spune. Cine isi scoate nurii pe tapet, isi expune sinii ca o barmanita si isi povesteste viata intima ca o ultima femeie usoara, nu poate fi altceva decit o persoana de joasa speta. Personal gindesc ca a fi curtata de un astfel de barbat ar fi o gluma proasta, oriciti bani ar avea in cont. Banii se fac, se duc si vin, ceea ce conteaza este calitatea umana, valorile interioare si morale, respectul pe care-l acordam celorlalti si ce lasam in urma noastra. Televiziunea Romana este un exemplu de pierdere de vreme cu aceste non-valori numite "vedete". Oamenii de rind care nu au bani, spera ca prin televizor si pot ameti nevoile zilnice, iar in loc sa munceasca pt. a-si croi un drum sigur in societatea iau de modele aceste non-valori.

  • Roxana, miercuri, 04.05.2011 19:28
    ya right

    acest om "deosebit" a inselat-o pe mihaela radulescu.

  • irina, miercuri, 04.05.2011 15:04
    taur

    cei doi prieteni si elan si ion tiriac sunt tauri.asta spune multe, buna zodie!:)

  • marga, miercuri, 04.05.2011 14:31
    ELAN

    Pacat , ca acest om deosebit, a intalnit o femeie care nu a stiut sa-l pretuiasca si sa-l respecte,e greu de gasit o persoana care sa te merite

  • anonimus, miercuri, 04.05.2011 14:21
    nu scrie prosti!!!

    Domeniul de vantaoare este BALC nu BALS.... cale lunga intre cele doua locatii!!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro