După despărţirea de Justin, Jennifer Aniston s-a bucurat doar de compania prietenilor
Luna trecută, la scurt timp după anunţul despărţirii de Aniston, Therox a etichetat-o pe Collins la o fotografie pe care el a postat-o pe Instagram. Justin şi Petra au pozat în tricouri pentru prietenul lor, designerul Adam Selman.

Interesant este că Selena Gomez i-a dat unfollow pe Instagram lui Selman după această poză. Ar putea fi doar o coincidenţă, dar se ştie că solista în vârstă de 25 de ani este foarte bună prietenă cu Jennifer Aniston, scrie Daily Mail. Selena a declarat că vedeta din "Friends" i-a dat multe sfaturi care au ajutat-o. Săptămâna trecută, revista
In Touch a anunţat că Justin şi Jennifer au ajuns la un acord privind custodia... câinilor. Amândoi mari iubitori de animale, ei au stabilit să-şi împartă cei patru câini pe cele două coaste ale Americii. Trei patrupede - Dolly, Clyde şi Sophie - rămân pe Coasta de Vest, iar Justin a luat un pitbull la New York, scrie Daily Mail.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relaţie. Aceasta a fost prima căsătorie pentru Theroux şi cea de-a doua pentru Aniston.


Actriţa în vârstă de 49 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presă a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 46 de ani, în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.


Înainte de Aniston, Theroux a mai avut o relaţie de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro