18
Viață de vedetă: Cum arată vila pe care familia Beckham a închiriat-o cu 25.000 de dolari pe lună
Divertisment · Vedete / 15.11.2019

Casa superluxoasă din Beverly Hills în care David Beckham și cei patru copii au stat în vacanțe are cinema, grădină zen și pisicină infinity.

În lipsa Victoriei Beckham, care a rămas acasă, ocupată cu lansarea unei linii de produse de machiaj, restul familiei Beckham a petrecut ultima vacanță într-o vilă de 20 de milioane de dolari din Beverly Hills.

David Beckham (44 de ani) și copiii - Brooklyn (20 de ani), Romeo (17 ani), Cruz (14 ani) și Harper (8 ani) - nu s-au plictisit: soții Beckham au închiriat luna trecută cu 25.000 de dolari casa cu șase dormitoare și nouă băi, scrie The Sun.

Familia Beckham și-a vândut anul trecut vila din Beverly Hills cu 33 de milioane de dolari, iar acum e în căutarea unei proprietăți în Florida, unde David a înființat un club de fotbal. Până se va stabili acolo, a recurs la varianta închirierii, iar această vilă răspunde celor mai rafinate pretenții.



Cu o suprafață de 1.050 de metri pătrați, vila ultramodernă este construită în vârful unei coline terasate, dintr-o zonă splendidă. Construcția are pereți din sticlă, pardoseală din marmură, mobilier monocrom șic și oferă o priveliște fabuloasă spre Los Angeles, de oriunde ai privi.

O piscină infinity imensă, flancată de palmieri, zone exterioare pentru servirea mesei și împrejurimile pitorești te fac să-ți dorești să stai numai afară, dar și interiorul este absolut magnific.



Clădirea cu două etaje are o sală de cinema, sală de fitness și o garderobă în care ar încăpea lejer o mașină.



Dormitorul principal are mobilier în tonuri de negru și argintiu, un pat imens și ferestre de la podea până în tavan.

Vila are și o grădină zen ascunsă, bucătărie exterioară pentru grătare, pivnita pentru pastrarea vinurilor si ceea ce americanii numesc "putting green" - o zonă restrânsă de gazon tuns scurt, cu o gaură, unde poți exersa lovituri ușoare și precise de golf.



David Beckham și copiii s-au simțit excelent în această casă. Micuța Harper, îmbrăcată precum cântăreața Billie Eilish, a postat pe Instagram imagini cu frații ei, în piscină. Tot atunci și-au îmbrăcat costumele de Halloween, postând o imagine de grup amuzantă, și le-au făcut o vizită lui Justin și Hailey Bieber, scrie Daily Mail.

Victoria Beckham a rămas la New York, dar a scris pe Instagram că e uimită de ceea ce se întâmplă în lipsa ei.

"Când mami îl duce acasă pe @cruzbeckham pentru școală, uite ce se întâmplă! Pupici", a transmis vedeta.

Designerul a revenit la Londra după o perioadă încărcată, în care și-a lansat în SUA și Canada noile produse de machiaj ale companiei sale de produse cosmetice.


Foto: Daily Mail

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro