Picioarele butucănoase ale vedetei trădează bătălia pierdută cu kilogramele în plus
Între timp, cântăreaţa americană a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Los Angeles.

Steaua dedicată artistei americane, cea de 2.556-a de pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood, se află la intersecţia dintre Hollywood Boulevard şi Argyle Avenue, pe trotuarul din faţa W Hotel. Pe faţada Teatrului Pantages, aflat vizavi, a fost afişat următorul mesaj: "O stea pentru o stea! Felicitări, Mariah Carey!".


Numeroşi fani au fost prezenţi la ceremonia de miercuri. Mariah Carey, purtând o rochie neagră, lungă şi fără mâneci, a captat întreaga atenţie şi a susţinut un scurt discurs de mulţumire, la care au asistat şi copiii ei, gemenii Monroe şi Moroccan. Vedeta a mulţumit, de asemenea, fanilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment. "Dumnezeule, e atât de copleşitor şi de emoţionant. Mă faceţi să plâng. Această stea reprezintă o mare onoare şi un vis devenit realitate", a spus vedeta americană. Ceremonia, care a durat aproximativ 40 de minute, a fost urmată de un dineu de gală, organizat la Hollywood Roosevelt Hotel.


Mariah Carey - care deţine 18 piese ce au ajuns pe primul loc în topul american, mai mult decât oricare alt artist solo - susţine în această perioadă un turneu în rezidenţă la Las Vegas şi a spus că această serie de show-uri au împiedicat-o să lucreze la cel de-al 15-lea album de studio din carieră.

De asemenea, Mariah Carey a spus că este foarte posibil să se îndrepte din nou către cinematografie după încheierea turneului din Las Vegas. Ea s-a remarcat deja în filme precum "Strălucire/ Glitter" (2011) şi "Precious: După romanul «Push» de Sapphire" (2009).
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro