VIDEO: Kim Kardashian te învață cum să-ți faci selfie-ul perfect

Vedete / 04.02.2015

Starleta îți dezvăluie trucurile ei pentru cele mai reușite poze: folosește oglinda, ține bărbia jos și înarmează-te cu răbdare!

Nu degeaba i se spune "Regina selfie-urilor"! Kim Kardashian este vedeta cu cele mai multe astfel de fotografii postate pe rețelele de socializare, surclasând orice altă contracandidată, fie ea Rihanna sau Paris Hilton. Ba chiar a lansat și o carte plină cu pozele ei. Iar acum le explică tuturor cum reușește să facă mereu cele mai apreciate selfie-uri.

Într-un videoclip realizat de compania de telefonie T-Mobile, Kim oferă câteva trucuri pentru a obține cele mai bune selfie-uri. "Salut, sunt Kim Kardashian West și vă voi arăta într-un scurt tutorial cum să faceți un selfie perfect", spune ea la începutul materialului.


Apoi starleta trece la subiect: "Dacă nu ai o oglindă în față pentru a-ți vedea poziția și unghiul, atunci asigură-te că ai un blitz foarte bun. Pentru mine, unghiul perfect este cu bărbia în jos și fac multe poze, cam 300, până când scot cel mai bun selfie". 300?! Exact: asta face Kim Kardashian când își pune în cap să aibă o poză de care să fie mulțumită.

În fond, chiar ea a declarat că să-și facă poze singură este "scopul vieții sale". Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Kim are propriul asistent de selfie-uri, a cărui unică sarcină este să o ajute să-și editeze pozele și să le posteze pe rețelele de socializare.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro