Xenti Runceanu s-a insurat! Iata cum arata sotia lui!
Divertisment / 20.07.2015

Xenti Runceanu, solistul din fosta trupa No Comment, care in prezent compune si produce piese pentru alti artisti si face parte din Calin Geambasu Band, s-a casatorit cu logodnica lui Florentina. Cununia civila a avut loc la Buzau, orasul lor natal, iar alaturi le-au fost rudele si prietenii apropiati, printre care si frumoasele artiste din trupa Amadeus.

Xenti si Florentina au ales sa se cunune civil in Buzau pentru a-i avea alaturi pe membrii familiilor lor, tinand cont ca bunicii si unchii lor s-ar fi deplasat cu greutate la Bucuresti.

La ceremonie a luat parte si Calin Geambasu, in ciuda faptului ca avea piciorul luxat si se deplasa in carje.

Xenti si Florentina s-au casatorit exact la doi ani de cand s-au cunoscut. Aleasa lui este pasionata tot de muzica, este violonista si a avut colaborari chiar si cu trupa Amadeus.

„Ma bucur enorm pentru ei. Florentina este o fata extraordinara! Cred ca nu exista om care sa o cunoasca si care sa nu ma aprobe. Sunt superbi impreuna si ne bucuram cu totii ca avem inca o persoana in familie care preia numele Runceanu”, declara Andreea Runceanu, din trupa Amadeus, sora lui Xenti.


Xenti si Andreea Runceanu sunt verii regretatei artiste Mihaela Runceanu.

In 1998, Xenti a lansat alaturi de Razvan Trandafir, trupa No Comment cu care au cucerit publicul si topurile cu piese precum „Esti atat de frumoasa” sau „La noapte am sa te fur”.

Incepand din anul 2003, infiinteaza propriul studio de inregistrari unde realizeaza jingle-uri, compune muzica, versuri si realizeaza orchestratii pentru diferite trupe, solisti si pentru emisiuni de televiziune.

Incepand cu anul 2003 canta in trupa Calin Geambasu Band.


Xenti Runceanu compune si produce majoritatea pieselor trupei Amadeus si canta chiar alaturi de acestea in concerte, in formula extinsa de band live.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro