Zurli caută campionii la Atelierul de Construit Căsuţe, la mall Promenada
Divertisment / 06.02.2014

PROGRAM:

Sâmbătă, 08 februarie

17.00 - 18.00 | ATELIERUL DE CĂSUŢE AM O CĂSUŢĂ MICĂ


Duminică, 09 februarie

17.00 - 18.00 | ATELIERUL DE CĂSUŢE AM O CĂSUŢĂ MICĂ

18.15 - 19.15 | PIESA DE TEATRU SCUFIȚA ROȘIE
                                                        

Adresa: mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)

Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentelor Zurli este liber

Pentru a  treia săptămână la rând, Zurli își caută campionii pentru hitul “Am o căsuţă mică” la Atelierul de Construit Căsuţe de la mall Promenada.


Adu-ți copilul sâmbătă, 08 februarie și duminică 09 februarie la Promenada, începând cu orele 17.00, ajută-l să își construiască căsuța preferată, fotografiaz-o alături de micuțul tău şi înscrie-l la concursul "Am o căsuţă mică", lansat pe pagina de Facebook Gaşca Zurli.

YUPPY, cel mai vesel și simpatic constructor, îi învaţă pe copii cum să construiască o căsuţă din carton, hârtie, plastic, lemn şi orice alte materiale, decorată după gustul şi imaginaţia fiecăruia.


După Atelierul de Construit Căsuțe, copiii vor fi răsplătiți cu piesa SCUFIȚA ROȘIE duminică, 09 februarie, incepându cu orele 18.15.  SCUFIȚA ROȘIE este o poveste veselă, cu un final schimbat și fericit. Un lup viclean, și totuși destul de ușor de păcălit de către cei mici, care vor complota împreună cu Bunicuța și Scufița Roșie pentru prinderea lui.   Copiii vor învăța din acest spectacol că poți întoarce lucrurile în favoarea ta dacă știi cum să reacționezi într-o anumită situație şi că poți să schimbi finalul unei întâmplări dacă ai curaj.


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro