4 semne că te mulțumești cu prea puțin într-o relație
Dragoste & Sex · Relatii / 02.10.2024

Mulți oameni se află în situația nefericită în care partenerul lor nu apreciază, nu-i pasă, nu iubește sau nu arată interes pentru eforturile depuse în relație.

Poate că el nu comite greșeli fatale, cum ar fi infidelitatea sau comportamentul abuziv, dar îți acordă o atenție minimă doar pentru a te menține suficient de intersată încât să nu pui punct relației. El oferă elementele de bază pentru a menține lucrurile pe linia de plutire și relația intactă.

Nu te surprinde și nu te face să te simți specială, ci te face să crezi că ceea ce îți oferă este suficient. Acest tip de comportament toxic se numește breadcrumbing sau oferirea minimului necesar, ceea ce este suficient pentru a împiedica o persoană să iasă din relație.


Această abordare ar putea să nu fie rețeta pentru o relație înfloritoare, iar a te mulțumi cu minimul poate fi o capcană!

4 semne că te mulțumești cu prea puțin într-o relație:


Primești mesaje reci de la partenerul tău


Mesajele vorbesc de la sine.

Dacă partenerul tău nu te face să te simți specială sau validată în mesaje sau apeluri, dacă nu-ți trimite mesaje de bună dimineața sau noapte bună, acesta este un smen clar că te mulțumești cu minumul necesar.

Ar trebui să fii cu cineva care îți spune cât de mândru și recunoscător este că te are în viața lui.


De exemplu, dacă partenerul tău doar îți trimite mesaje pentru a ști unde te afli și nu își exprimă dragostea sau grija prin mesaj sau apel este un semn că îți oferă minimul în relație.

Te simți nemulțumită și frustrată în relație


Dacă partenerul tău nu comunică cu tine sau nu depune eforturi, dacă uită cu ușurință lucruri despre tine sau are obiceiul de a forța lucrurile, iar tu te simți nemulțumită sau frustrată de cele mai multe ori în relația ta, atunci acestea sunt semne că te mulțumești cu prea puțin în această relație.


De exemplu, dacă partenerul tău nu comunică cu tine despre relația ta sau despre ce simte pentru tine, atunci depune minimul de efort pentru a te cunoaște.

Visezi că relația ta va deveni perfectă


Dacă continui să visezi cu ochii deschiși despre relația ta și te aștepți ca ea să se schimbe, probabil că nu se va schimba niciodată.

S-ar putea să continui să construiești povești și fantezii noi, dar ele indică zero șanse de îndeplinire, lăsându-ți speranțele doar la nivel de fantezii.


De exemplu, dacă vrei să mergi într-o scurtă vacanță cu partenerul tău, faci tot planul și verifici rezervările, dar când îi spui partenerului tău despre asta, acesta nu arată interes, atunci este un semn clar că el nu este interesat de tine.

Simți că partenerul tău își amintește de tine doar pentru a-și îndeplini nevoile


Îți trimite mesaje sau te sună doar ca să vii și să pierdeți timpul? Se fălește cu tine în public? Sau vrea să petreacă timp cu tine doar penru a-și satisface nevoile fizice?

Acesta este un steag roșu clar care indică faptul că te mulțumești cu prea puțin în relație.

Nu trebuie să tolerezi un astfel de comportament și să iei în considerare despărțirea.


Sursă: timesofindia/ minorityvoices
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro