8 tipuri de femei pe care bărbaţii nu le vor iubi niciodată
Dragoste & Sex · Relatii / De Iulia Anghel, 30.09.2012

Reducerea unei persoane la o tipologie poate fi o decizie pripită, dar de multe ori semnalele de alarmă indică o personalitate care este pur şi simplu incompatibilă cu cei mai mulţi bărbaţi ce caută o relaţie serioasă.

Reducerea unei persoane la o tipologie poate fi o decizie pripită, dar de multe ori semnalele de alarmă indică o personalitate care este pur şi simplu incompatibilă cu cei mai mulţi bărbaţi ce caută o relaţie serioasă. Iată tipurile cele mai importante de femei pe care bărbații nu le vor iubi niciodată, chiar dacă uneori apucă să se îndrăgostească de ele înainte să le cunoască cu adevărat.

"Experta"

Multe femei inteligente și educate cad în capcana acestei tipologii, devenind rapid nesuferite pentru orice bărbat. "Experta" știe întotdeauna care este singura soluție pentru orice problemă, iar compromisul îi este complet străin. Nu cedează niciodată atunci când crede că are dreptate. Din păcate, crede asta aproape întotdeauna.


"Materialista"

Când o femeie vede la un bărbat doar portofelul, nu poate ascunde cu adevărat acest lucru în fața partenerului. Materialista se lasă mituită cu cadouri scumpe, dar nu va fi niciodată cu adevărat sinceră într-o relație și dispare la primul semn al unor probleme financiare.

"Supărata"

Sentimentele negative acumulate în urma unor dezamăgiri sentimentale le fac pe multe femei să-și piardă optimismul și încrederea în bărbați. Dacă această stare nu este temporară și se transformă într-o atitudine de tipul "Toți bărbații sunt porci", "supărata" devine o femeie greu de iubit pentru cei mai mulți bărbați. Femeia din această tipologie își testează partenerul în mod constant și îl obosește până acesta pleacă, apoi se laudă pentru instinctul său excelent.


"Nebuna"

Multe femei au uneori gesturi dramatice, însă "nebuna" cere sacrificii tot mai mari partenerului, pe care le uită apoi rapid. Niciodată mulțumită, femeia din această tipologie este foarte imprevizibilă și va fi ocolită de bărbații ce caută o relație serioasă.

"Egoista"

Femeile egoiste caută un partener cu adevărat răbdător, apoi îi testează limitele pentru a profita la maxim de el. Egoista nu este întotdeauna materialistă, dar nevoile ei financiare sau emoționale sunt întotdeauna pe primul loc, indiferent de consecințele asupra partenerului.


"Disperata"

Când încep să-și simtă ceasul biologic cum ticăie tot mai puternic, unele femei devin cu adevărat disperate, gata să ajungă în fața altarului cu orice bărbat, indiferent de compatibilitate. Disperarea este evidentă, iar când partenerul își dă seama că relația este bazată numai pe ea, povestea de iubire se termină rapid.

"Victima"

Toată lumea este împotriva ei și are nevoie să-și plângă de milă cel puțin o dată pe zi. Aceasta este victima, dominată de probleme legate de respectul de sine, care poate epuiza și răbdarea celui mai calm bărbat atunci când își arată adevărata față.


"Dependenta"

Cu o fire romantică, "dependenta" își face planuri de căsătorie încă de la prima întâlnire, iar la a treia se gândește deja la numele copiilor. Vrea să petreacă fiecare clipă alături de partener și îl sună mult prea frecvent. Un bărbat îndrăgostit poate rezista câteva luni în aceste condiții, dar cei mai mulți se vor simți sufocați și vor renunța la sentimente dacă devin obiectul unei depedențe emoționale a partenerei.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro