Hollywood: "Babe-sexy" cu iubiţi tineri

Mariah Carey şi Nick Cannon - diferenţă de 11 ani
Mariah, care a mai fost căsătorită cu Tommy Motolla, bossul de la Sony Music, are 41 de ani, iar Nick Cannon 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut la filmarile videoclipului "Bye, Bye", regizat de Cannon, şi s-au căsătorit în secret în anul 2008, după o relaţie de... o lună. "Căsnicia lor nu va dura nici şase luni. Nick face tot ce îi cere Mariah - e căţeluşul ei. Nu îl respectă deloc, deoarece nu ştie să-şi impună punctul de vedere, iar diva are nevoie de cineva care să o venereze", declara un apropiat al celor doi, pentru revista Life and Style, în 2008. Însă Mariah şi-a găsit fericirea alături de Nick, iar acum aşteaptă să aducă pe lume gemeni, o minune la care visează de mult timp
  • Daissy, joi, 13.01.2011 13:05
    Babe-sexy?

    Exprimare şoc sau lipsă de educaţie? Jurnalişti la fără frecvenţă! Deh, se poartă! Păcat! Nu ştiu ce vârstă ai, dar crezi că viaţa va fi mereu "bună" cu tine? Am înţeles, subiecte sexy, da, dar elegant prezentate, cu clasă!

  • alexandra, joi, 13.01.2011 10:58
    mariah e groaznica

    maiculita, in ce hal arata mariah carey in poza pe care ati aratat-o! oribila! s-a ingrasat groaznic. mai are si pretentii de diva... Oare de ce mai apare in astfel de ipostaze???

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro