Horoscop: Cât eşti de predispusă să divorţezi, în funcţie de zodie

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Chiar şi atunci când apar probleme în căsnicia ta, faci tot posibilul să le depăseşti, să le rezolvi, pentru a restabili echilibrul. Divorţul te sperie peste măsură, de aceea încerci toate variantele pentru a remedia neînţelegerile. Comunicarea te ajută foarte mult în acest sens, pentru că îţi place să discuţi pe îndelete cu partenerul, astfel încât să vezi de fapt de unde pornesc problemele. Pe de altă parte, din dorinţa de a avea armonie, eşti predispusă să laşi prea mult de la tine în relaţia cu persoana iubită, iar asta te poate aduce în situaţii neplăcute.
  • adina, miercuri, 03.10.2012 00:09
    hahaha

    zice bine ce zice ...dar de incapatanare nu poti scapa doar daca pleci capul inaintea altora iar caracteristica zodiei este si va ramane : INCAPATANAREA! incercati altceva :))) ar fi bine sa nu mai fiu asa dar na, ata ete !

  • Ana, joi, 27.09.2012 22:06
    capricorn

    Sunt curioasa,ce se spune despre capricorn despre cei ce vor sa divorteze....in alte general stiu pe pielea mea ca se zice de bine...vedem si in sceste decizii..

  • simika, joi, 27.09.2012 09:28
    varsator...

    foarte tare, asa este!!!!!!:))))))))))))))) i-am citit si sotului meu prin telefon ce ati scris in acest artiol si a ras cu pofta in urechea mea:))))))) sunt rebela, sunt pusa pe "eu am dreptate!":)))))) dar imi iubesc enorm de mult fiul si sotul meu!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro