Horoscop: Cei mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor

1. Gemeni
Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă. Acest nativ tinde să asocieze dragostea cu minciunile şi jocurile erotice, lăsând în urma sa multe victime. Când porneşti la drum cu nativul din Gemeni, fă-o cu aceleaşi arme!
  • Janina, duminică, 16.08.2015 16:04
    Zodii

    ...si tu dragul meu Gabi, esti un idiot!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ada, luni, 13.07.2015 07:03
    Gemeni

    Adevarat sau nu, in cazul meu se potriveste. M-am indragostit de un Geaman in trecut, a fost ingrozitor...in fine, mi-a trecut dupa multi ani si cu foarte multa suferinta. A fost o dragoste profunda pentru mine. Mama mea e Geaman, am crezut ca daca ma inteleg asa de bine cu ea o sa ma inteleg si cu el dar nu a fost deloc asa...am avut incredere in el dar totul a fost doar un joc pe care l-am pierdut.

  • Taur, joi, 02.07.2015 09:06
    Toate zodiile

    Din cate am spicuit pe-aici, majoritatea aveti dreptate: fiecare persoana are caracteristicile sale, si toti ne potrivim in cate ceva, mai bun sau mai rau. Ceea ce am invatat este faptul ca, daca ar exista iubirea din ambele parti intr-o relatie, la aceeasi intensitate, despartirile ar fi mult mai putine, dar, in natura omului, a fiecaruia din noi exista fuga dupa schimbare. De-aici, atatea inexplicabile realitati. Fiecare zodie are bun si rau, orgolii si prejudecati, calitati si defecte. Daca iubiti, nu va jigniti iubirea, si invatati sa traiti viata in adevarata realitate a fericirii si iubirii pt tot ce exista. Invatati sa respectati si sa iertati, chiar daca ati fost jigniti. Mai tarziu veti avea parte de satisfactii inzecite. Dar ceea ce am invatat, este ca oamenii sunt dominati de orgolii, si-atunci, aceste neimpliniri sufletesti in relatii. Ganditi-va mai mult inainte de a batjocori o iubire. Bucurati-va ca existati.

  • Andreea, miercuri, 10.06.2015 13:24
    Gemenii

    Dani * perfect dea cord cu tine sunt.

  • Dani, miercuri, 06.05.2015 16:27
    Gemeni

    Sincer acum... Sunt zodia Gemeni si nu mi-e rusine. Nu e adevarat ca toti gemenii sunt fustangii, curvari si pe interes. Eu sunt indragostit de o fata de vre-o 4-5 luni. Ea nu ma place dar nu pot sa trec la alta. O iubesc asa cum e chiar daca uneori ma raneste. Gemenii pot fi uneori cei mai ai dracu` dintre toti dar si cei mai iubitori, sufletisti si familisti. Daca o fata reuseste sa puna mana pe un geaman si sa-l tina sub papuc se poate spune ca e foarte norocoasa. Aceasta va avea parte de iubire neconditionata si nu va duce lipsa de nimic. Gemenii pot rezolva aproape orice problema prin orice metoda ( Chiar si cele ilegale daca este nevoie ). Nimeni nu poate stii ce e in inima unui geaman atunci cand iubeste. Iar pentru persoana care poseda aceasta dragoste nemarginita, un sfat: -Nu profita de un geaman, nu stii cand se intoarce roata iar acesta isi va intoarce toate armele impotriva ta. Ei sunt gelosi si posesivi. Vai de ala care se va atinge de persoana pe care o iubesc ei. Eu stiu cum e deoarece am trecut prin asta. Oricum gemenii pot fi considerati si prosti uneori. Cand iubesc chiar daca nu sunt iubiti... Atat am avut de spus :)) Ganditi-va bine pana sa intrati in aria de actiune a unui geaman. Gata, v-am salutat :))

  • XYZ, luni, 20.04.2015 15:03
    TRIST

    Trist daca in sec. 21 ne mai luam dupa asa ceva. In rest, comentariile sunt un deliciu. Prostie masiva, spalare pe creier, semianalfabetism, agramatism, ce mai, de toate pentru toti! Cine e sa fie om, va fi, indiferent de zodie, cine nu, nu, e f. greu de inteles, nu-i asa? Si daca tot veni vorba de zodiac, nu asta e cel real, ci zodiacul sideral. Imi place doamna cu IQ de 150, dar care n-a fost capabila, in 25 de ani, sa puna punct unei relatii moarte de mult cu un barbat total nepotrivit pentru ea. Disonanta cognitiva? Vai de mama voastra....

  • Maria, miercuri, 15.04.2015 13:52
    LEU

    Perfect adevarat cu leii, ei si numai ei, nu cunosc si nu folosesc pluralul, pentru ei nu exista decat persoana I singular. Acest EU care sunt perfect, le stiu pe toate, Eu si restul lumii. Am cunoscut n lei si femei si barbati si copii; toti absolut toti, au impresia ca ei sunt zei si nu se pot cobori la nivelul muritorilor de rand.

  • Meri, duminică, 12.04.2015 18:35
    Barbatul Fecioara

    Barbatul Fecioara te iubeste atat de mult incat te ridica pe culmi si, cand te simti mai in siguranta si cand ti-e lumea mai draga, te arunca de acolo de greu te mai poti ridica si reface sufleteste. Pentru ca el are mereu impresia ca ofera prea mult si ca primeste prea putin pentru cat de bun, de generos si de iubitor este Maria Sa. (din experienta-casnicie 17 ani cu barbat Fecioara)

  • Mihaela, miercuri, 18.03.2015 07:46
    Barbatul fecioara

    Fiecare cuvant este adevarat!!! Un adevarat cosmar...

  • ali, miercuri, 14.01.2015 08:55
    Taur

    Referitor la aceasta zodie sunt de acord, simt pe propria mea piele, cu toate ca nu intotdeauna cred in horoscop...e un amant desavirsit si permanent se comporta ca un adevarat cavaler..

  • Tebulescu, marţi, 06.01.2015 02:18
    Leii paraLEII

    LEII sunt cei mai bengoși.

  • iulia, duminică, 28.12.2014 22:47
    ceva ceva este dar

    nu contati pe aceste generalitati. Ca sa poti face un profil corect al unui om dupa zodie,trebuie sa ai in vedere ascendentul,decada,casa planetelor,pozitia lor,efectul,etc si abia atunci vezi ce si cum. De aia cunosti 3 raci,spre exemplu si niciunul nu seamana cu celalalt.Plus ca dupa 30 de ani se manifesta ascendentul indeosebi si nu zodia in sine.Asa se explica faptul ca multe relatii care trebuiau sa esueze zodiacal vorbind (rac si varsator de exemplu sau taur/gemeni) merg si rezista foarte bine. Mai este si compatibilitatea grupelor sanguine,e o poveste intreaga.Numai un astrolog bine informat poate sa va lamureasca in privinta profilului vostru zodiacal,personalizat.In ziar citim asa de amuzament,generalitati,care nu prea se aplica individual decat intr-o ft. mica masura.Pai va dati seama ca am fi toti cam la fel,ceea ce este imposibil.

  • Catalina, duminică, 28.12.2014 10:20
    sunt o femeie scorpion

    "toti barbatii e porci, da' nici femeile nu e oameni" Ce citesti aici este foarte cliseizat. Unele lucruri se potrivesc cu natura umana, deci cu caracteristicile reale ale unor persoane, dar nu neaparta din zodiac respective. Am in familie 4 barbati: sot si 3 baieti si 4 fete- 3 fetele mele aduse de baieti si o nepotica, unii sunt din aceasi zodie si totusi nu seaman ca fire. Oricum descrierea de scorpion mi se potriveste foarte bine mie (care nu sunt barbat)

  • alya, sâmbătă, 15.11.2014 00:19
    Gemeni

    Salut ! Nu cred tot ce se spine despre zodii,fiecare om are un comportament,fiecare este educat in mod diferit de ceilalti ,deaici si se ea toata atmosfera intr-o casnicie,,,,spun asta deoarece sotul meu este zodia GEMENI,este familist ,iubitor ,grijuliu,inteigent si foarte bine calculat ...deaceea si zic ca omul este asa cum a fost educat ....mai depinde si de grupul de prieteni din care face parte !

  • danny, sâmbătă, 01.11.2014 00:03
    Zodia pesti

    descriere perfecta , nu se mai poate ascunde deloc omu ca se publica pe site adevarul.. :(

  • adrian opris, miercuri, 29.10.2014 02:06
    zodia SCORPION

    Despre noi ,barbatii scorpioni se spune ca am reprezenta o atractie irezistibila pentru femei,ca ne place sexul salbatic,nu dorim sa folosim prezervativul-cu alte cuvinte am avea ceva din JAMES BOND caruia nici o femeie nu-i poate rezista. Se mai spune si faptul ca suntem foarte posesivi in ceea ce priveste partenerele noastre,si daca una dintre ele se intampla cu sau voia ei ''sa calce pe bec'' NU o sa iertam niciodata acest lucru asteptand uneori cu rabdare alteori nu sa le-o platim cu varf si indesat ! Ca o fi asa sau nu,nu v-as putea spune,deoarece nu am avut ''NOROCUL'' sa ma gasesc intr-o atare situatie,si sper ca nici NU voi fi!! Pentru astazi eu zic ca ajunge,caci vorba aceea ''VORBA MULTA SARACIA OMULUI'' Noapte buna !! ADRIAN

  • adrian opris, miercuri, 29.10.2014 02:06
    zodia SCORPION

    Despre noi ,barbatii scorpioni se spune ca am reprezenta o atractie irezistibila pentru femei,ca ne place sexul salbatic,nu dorim sa folosim prezervativul-cu alte cuvinte am avea ceva din JAMES BOND caruia nici o femeie nu-i poate rezista. Se mai spune si faptul ca suntem foarte posesivi in ceea ce priveste partenerele noastre,si daca una dintre ele se intampla cu sau voia ei ''sa calce pe bec'' NU o sa iertam niciodata acest lucru asteptand uneori cu rabdare alteori nu sa le-o platim cu varf si indesat ! Ca o fi asa sau nu,nu v-as putea spune,deoarece nu am avut ''NOROCUL'' sa ma gasesc intr-o atare situatie,si sper ca nici NU voi fi!! Pentru astazi eu zic ca ajunge,caci vorba aceea ''VORBA MULTA SARACIA OMULUI'' Noapte buna !! ADRIAN

  • adrian opris, miercuri, 29.10.2014 01:44
    referitor la credibilitatea zodiacului in randul oamenilor

    As dori sa va spun ca este la latitudinea fiecaruia dintre noi sa creada sau nu tot ce se spune si scrie despre ZODIAC.Cu ceva timp in urma,este vorba doar despre cateva luni,in occident s-a facut un sondaj de opinie referitor la credibilitatea pe care o acorda oamenii rubricilor zodiacului aparute in mass-media marea majoritate raspunzand ca nu le citesc,sau daca o fac ,o fac doar pentru amuzament.,spre deosebire de tara noastra in care zodiacul are mare ''priza '' in randul oamenilor.La urma urmei acest lucru este la latitudinea fiecaruia dintre noi. In speranta ca ma veti ierta daca unora dintre voi nu le va conveni comentariul,va cer scuze anticipat !! Cu deosebit respect, Al Dvs. Adrian

  • Natalia, luni, 27.10.2014 12:57
    Gemenii inteligentii zodiacului?

    Pe bune? De ce n-ar incerca fiecare sa isi vada de lungul nasului si sa evalueze lucrurile realist. Am cunoscut persoane inteligente (chiar inteligente) din gemeni, scorpion, sagetator, rac si alte zodii, cum am intilnit si persoane prin creierul carora batea vantul, din aceleasi zodii. Sa spui ca persoanele dintr-o anumita zodie sunt mai inteligente decat cele din alte zodii e o aberatie, cer scuze, dar asa e. Probabil ca exista anumite caracteristici a zodiilor, dar lumea e mare, mediile de trai diferite, educatie diferita, adn diferit, experiente diferite. Nu luati lucrurile prea personal oameni buni si fiecare sa se perceapa pe sine asa cum este si sa incerca sa fie mai bun, iar ce zice lumea, cui ii pasa?

  • catalin, joi, 23.10.2014 21:39
    gemeni

    sunt aceasta zodie si spun cu mana pe inima ca pana la 27 ani,,,am avut multe femei frumoase si maritate si nemaritate..am stat si cu 3 deodata am stiut cum sa le invart pe degete si inca nu miam pierdut aceasta calitate...e frumoasa viata de ce sa nu o traiesc...nu regret ca fac parte din aceasta zodie

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro