Horoscop: Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine, în funcţie de zodia lui

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Poate fi destul de dificil să seduci un bărbat din zodia scorpionului pentru că aceşti nativi au un fel misterios de a reacţiona, astfel cu greu îţi dai seama ce simte de fapt. Iar dacă zăreşti un zâmbet şarmant pe buzele bărbatului tpu preferat, eşti pe calea cea bună. Nu ai nevoie de prea multe cuvinte pentru că se pricepe de minune să citească limbajul trupului. Arată-i prin atingeri senzuale ce vrei de fapt şi cu siguranţă va înţelege...
  • andreea, miercuri, 28.05.2014 20:55
    cum?

    cum il fac sa ma iubeasca in functie de zodie el este pesti ?

  • laurK, sâmbătă, 23.03.2013 10:12
    pt dragoste

    Daca iti place de un anume baiat si vrei sa el sa se indragosteasca de tine, poti urma sfaturile din acest articol pentru a putea sa reusesti sa faci acest lucru. http://cumfacsa.ro/relatii-sex/relatii-relatii-sex/cum-sa-faci-un-barbat-sa-se-indragosteasca-de-tine

  • femeie, miercuri, 07.11.2012 20:11
    ce se spune despre berbec

    hey,sotul meu este berbec iar eu am reusit sa il fac sa se indragosteasca de mine intr-un timp record prin aceleasi metode....dar daca esti femeie si stii cum sa te faci placuta unui barbat,poti face pe oricine sa se indragosteasca,nu conteaza ce zodie e.....trebuie doar sa fii tu si el o sa vina singur nu sa umbli tu dupa el.

  • cineva, joi, 01.11.2012 21:13
    BUNA DREPTATE

    In primul rand, ceea ce se precizeaza aici, este adevarat ! Le plac provocarile, femeile sigure pe ele, indraznete, insa, totodata le place si naivitatea si dulceata unei femei.. sunt precum un bibelou, daca spui ceva la nelocul lui, pac, se sparge ! trebuie sa fi foarte vigilenta pentru incepu sa poti cucerii un berbec, insa, totodata trebuie multa rabdare ..partea buna e ca... odata ce au fost cuceriti, si le-ati furat inima sunt foarte loiali, asta daca ajung sa va iubeasca :). insa.. trebuie mult sacrificiu din partea voastra !.. fiti femeia perfecta, buna la pat, indrazneata si care-i provoaca..imaginatia, si ii pune pe jar in gandire..totodata femeia neajutorata, si gata !

  • ana, joi, 01.11.2012 09:19
    interes??

    oricum isi pierd interesul dupa cateva nopti

  • dk, joi, 01.11.2012 09:09
    Este chiar invers

    Eu cred ca ati luat-o razna. Cu invitii la restaurant si complimente nu cuceresti un barbat decat pentru o noapte. El trebuie sa invite femeia. Femeia trebuia sa il provoace subtil pentru ca altfel isi pierde interesul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro