Horoscop: Perioadele tale de singurătate în viaţă, în funcţie de zodie

Saturn în Berbec

Dacă ai Saturn în Berbec, este posibil ca perioada în care vei fi afectată de singurătate este tinereţea timpurie, în special anii cuprinşi între 18 şi 24 de ani. Vei avea dificultăţi să-ţi găseşti iubirea în această perioadă şi te vei simţi cumva respinsă sau neînţeleasă de persoanele de sex opus.
  • haha, luni, 17.06.2013 16:22
    nu se potriveste nimic

    nu se potriveste nimic din ce este scris.. cum sa interpretez atuncea horoscopul vostru? pe invers?'..deocamdata nu sunt pe invers...hahaaaa ce prostiee si cu horoscopul acesta... hahaaaa

  • istvan, vineri, 14.06.2013 21:48
    horoscopul leu

    Sint o pasionata a horoscopului ,si il urmaresc mereu,Mie mi se potriveste ,aproape de fiecare data ,bineinteles ca si virsta conteaza .... MULTUMESC!!!!

  • nic, joi, 13.06.2013 08:06
    varsator

    super! a-ti 'nimerit in cele 20 puncte ale francofonismului coiencidenta totala, ca ceva copiat din originalul vietii mele mersi mult astrologului ce stie si cunoaste a citi pozitia stelelor si emanatiilor energetice a lor nic

  • dora, miercuri, 12.06.2013 12:57
    ????

    mai citesc si eu cate un zodiac pe ici, pe colo. dar unul mai prost decat cel de pe acest site inca nu am intalnit!!!! niciodata nu s-a potrivit si nu numai mie ... schimbati astrologul ... daca asta o fi cel care scrie prostiile astea.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro