Horoscop: Perioadele tale de singurătate în viaţă, în funcţie de zodie

Saturn în Balanţă

Plasarea lui Saturn în Balanţă indică o perioadă de singurătatea în jurul vârstei de 45-50 de ani. Poţi divorţa în această etapă a vieţii sau poţi trece printr-o criză sentimentală care te va face să te simţi neîmplinită din punct de vedere sentimental.
  • haha, luni, 17.06.2013 16:22
    nu se potriveste nimic

    nu se potriveste nimic din ce este scris.. cum sa interpretez atuncea horoscopul vostru? pe invers?'..deocamdata nu sunt pe invers...hahaaaa ce prostiee si cu horoscopul acesta... hahaaaa

  • istvan, vineri, 14.06.2013 21:48
    horoscopul leu

    Sint o pasionata a horoscopului ,si il urmaresc mereu,Mie mi se potriveste ,aproape de fiecare data ,bineinteles ca si virsta conteaza .... MULTUMESC!!!!

  • nic, joi, 13.06.2013 08:06
    varsator

    super! a-ti 'nimerit in cele 20 puncte ale francofonismului coiencidenta totala, ca ceva copiat din originalul vietii mele mersi mult astrologului ce stie si cunoaste a citi pozitia stelelor si emanatiilor energetice a lor nic

  • dora, miercuri, 12.06.2013 12:57
    ????

    mai citesc si eu cate un zodiac pe ici, pe colo. dar unul mai prost decat cel de pe acest site inca nu am intalnit!!!! niciodata nu s-a potrivit si nu numai mie ... schimbati astrologul ... daca asta o fi cel care scrie prostiile astea.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro