4. Te lasă pentru prieteni

Este normal ca iubitul tău să aibă prieteni şi să iasă cu ei, aşa cum este normal ca şi tu să ieşi cu prietenele tale, însă atunci când aceste ieşiri din partea lui se înmulţesc considerabil, în defavoarea petrecerii timpului cu tine, ai putea să te gândeşti la faptul că partenerul tău vrea altceva.

5. Începe să te mintă

Minciunile sunt permise într-o relaţie atât timp cât sunt nevinovate şi nu rănesc pe nimeni. În momentul în care îţi dai seama că iubitul tău te minte tot mai des, fie atunci când îţi spune unde este, fie atunci când îţi spune de ce nu te-a sunat, este posibil să te avertizeze că vrea să te părăsească.


6. Începe să-ţi reproşeze diverse lucruri

Un bărbat care începe să-i reproşeze iubitei diverse lucruri, unele total lipsite de importanţă, lasă impresia că nimic din ce se întâmplă în relaţie nu mai este pe placul lui. Pentru a-şi acoperi încercarea de despărţire şi pentru a se elibera de orice vină, iubitul tău poate începe să-ţi facă observaţie pentru tot felul de nimicuri, eventual să te acuze de infidelitate. Aşa consideră el că te poate determina să accepţi fără probleme despărţirea.


7. Lasă semne clare că vrea să te părăsească

Tot din lipsa curajului de a-şi spune direct că vrea să te părăseacă, iubitul tău poate recurge la "scăparea" unor indicii edificatoare: lasă mesaje de la alte fete în telefon, dă likeuri unor prietene mai vechi, lasă comentarii îndrăzneţe pe Facebook, iar în cercul de prieteni nu prea te mai bagă în seamă. Face toate aceste lucruri astfel încât să îţi arate că nu mai eşti importantă pentru el
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro