Spune-i "Te iubesc" in sapte moduri diferite
Dragoste & Sex · Relatii / De Otilia Ignat, 15.07.2008

Iti poti face fericit sotul sau partenerul cu gesturi marunte, care, fiecare in parte, reprezinta echivalentul unei declaratii de dragoste. Daca vrei sa-i arati ca este o persoana speciala...

Iti poti face fericit sotul sau partenerul de viata cu gesturi marunte, care, fiecare in parte, reprezinta echivalentul unei declaratii de dragoste. Daca vrei sa-i arati jumatatii tale ca este o persoana speciala, daca vrei sa-l surprinzi, daca vrei sa-l faci sa se simta iubit si sa se gandeasca la tine ca la femeia visurilor sale sau daca vrei doar sa adaugi o infuzie de prospetime relatiei voastre, iata cateva idei.

1. Nu-l bate la cap. Barbatii au o alta logica de viata decat femeile. Si acesta este un detaliu de care trebuie sa fim constiente noi, femeile, pentru ca ei, barbatii, nu pot, psihic, sa inteleaga diferentele. In consecinta, nu-i cere sa faca ceva insistand si repetand prin viu grai.


Nu va face ceea ce ii ceri si, in plus, este posibil sa-ti reproseze insistenta. Asa ca nu-l bate la cap. Vrei sa-l faci sa-si aminteasca ceva important? Trimite-i un mail, scrie mesajul pe coltul rubricii preferate din ziar, pune un biletel la baie, dar nu ii repeta la infinit acelasi lucru.

2. Lasa-l sa cumpere el.
Sunteti pe cale sa achizitionati un nou obiect electrocasnic (orice, de la DVD, la robot de bucatarie). Lasa-l pe el sa aleaga marca, performantele. Castigi de doua ori: ii oferi satisfactia de care are nevoie, ca un cap de familie ce este, si nu vei fi acuzata ca ai ales tu aparatul care s-a stricat inainte sa iasa din perioada de garantie.


3. Da-i dreptate! Sa nu crezi ca tin cu barbatii. Nu. Dar te sfatuiesc sa-i dai dreptate in situatii minore sau atunci cand nu ai nimic de pierdut daca este el cel care are ultimul cuvant. In felul acesta, iti castigi dreptul la ultimul cuvant in situatiile cu adevarat importante, evident, mai rare.

4. Lasa-i lui telecomanda.
Nu stiu de ce, dar barbatii iubesc telecomanda de la televizor... Accepta deciziile lui. Iti garantez ca nu pierzi, cu adevarat, nimic. Daca nu iti place programul de la televizor, citeste, joaca-te cu copiii, fa-ti manichiura! Sau culca-te! Tu esti cea care are de castigat.


5. Admira-l, lauda-l!
Mai ales dupa varsta de 40 de ani, barbatii au nevoie de confirmari. Ai doar de castigat daca ii vei lauda calitatile - de sot, de barbat, de tata! Si nu uita ca lauda adusa lui se va intoarce in favoarea ta!

6. Da-i ceea ce vrea, inainte sa stie ca isi doreste.
Ai grija de rezerva de lame de ras, ai grija sa gaseasca o cutie cu bere in frigider, gateste-i mancarea preferata... gesturi din acestea, marunte, sunt cele care merg la sufletul lui, garantat!

7. Lasa-l sa mearga la meci (sau la bere) cu baietii.
Barbatii au nevoie sa petreaca timp impreuna, tot asa cum noi avem nevoie sa stam la taclale cu fetele. Marele secret este sa nu-l descosi dupa ce vine acasa de la o intalnire cu prietenii: nu il intreba nici cine a fost, nici despre ce au vorbit. O va face din proprie initiativa, doar daca nu-l intrebi. Nu ma crezi, incearca!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro