Dragoste si sex - femeia in zodia fecioara

Sex / 27.10.2009

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Esti genul de femeie in cautarea perfectiunii in toate domeniile in care activezi. Iti doresti sa iubesti, sa fii iubita si esti pregatita sa lupti toata viata pentru cel care ti-a cucerit inima.

Pentru partenerul tau nu esti numai iubita, logodnica si sotie, ci si prietena si o buna sfatuitoare. Fidela si foarte comunicativa (esti guvernata de Mercur, care simbolizeaza comunicarea), nu suporti sa fii folosita si tratata cu lipsa de incredere, potrivit Romecentral.com.  

Unul dintre rolurile tale favorite este acela de a-ti ajuta prietenii si iubitul. Ai un simt pronuntat al datoriei, esti foarte eficienta, bine organizata si exista putine sanse sa dai gres in orice domeniu in care activezi. Uneori esti foarte timida si retinuta, iar acel cineva care va reusi sa te scoata din aceste stari va fi recompensat de tine.


Esti foarte rationala, actioneazi cu grija si foarte corect, dar ai o atitudine critica. Adori sa duci o viata simpla si nu iti plac experimentele, mizezi mai mult pe rabdare si perseverenta si mai putin pe aventura si speculatie. Iti faci planuri pe termen lung si ai talent pedagogic. Te dedici trup si suflet muncii si mereu obtii rezultatele dorite.

Uneori poti fi pusa pe barfa, foarte meschina, zgarcita, indecisa, cu foarte multe toane, sireata si materialista.

Fiind reprezentanta unui semn de pamant, aceasta caracteristica te face o persoana demna de incredere si stabila. Tanjesti dupa perfectiune, iar daca ai un partener puternic si foarte sensibil, succesul este garantat. Independenta din fire, privita din afara ai putea parea foarte rece, dar in interiorul tau arde o pasiune nebuna gata sa fie dezlantuita. Perechea ta perfecta trebuie sa aiba gusturi vestimentare foarte bune, sa fie empatic si gata sa iti ofere cele mai frumoase clipe.


De cele mai multe ori, despre fecioare se spune ca au un corp tonifiat, invidiat de multi, datorita atentiei pe care o acorda regimului alimentar si exercitiilor. Te inscrii in aceasta categorie?

O chestiune considerata foarte normala pentru tine este ca in dragoste iti place sa analizezi situatia in timp ce te "afunzi in bratele dragostei". Nu prea iti place sa flirtezi, fiind adepta dragostei adevarate. Stii cum sa iti faci partenerul sa se simta special, recompensandu-l cu loialitate totala.

Pentru tine, micile detalii sunt extrem de importante si pui accent pe lucrurile pe care cei mai multi nu ar acorda nici cea mai mica atentie, conform
Astrology.com.

Sexualitatea ta este foarte delicata, iar drumul spre inima trece prin mintea ta. Desi din punct de vedere intelectual ai viziuni iesite din comun, usor neortodoxe, in practica esti destul de conservatoare si uneori devii chiar foarte cinica. Esti greu de cucerit, iar cel care iti va castiga increderea si dragostea trebuie sa aiba multa rabdare.
  • sima, marţi, 06.01.2015 13:32
    fecioara - scorpion

    am avut o relatie de 4 ani de zile cu un scorpion....ei bine totul a fost ft intens:dragoste cu nabadai,certuri aprinse,gelozii,scorpionul vrea sa fie in centrul atentiei mereu,trata totul cu superficialitate si nu acorda atentie micilor detalii care pentru mine femeia fecioara contau atat de mult...nu mai zic:dormea cu picioarele pe mine!!!!!! cica se simtea in siguranta :))))relatia sa terminat urat.....ma inselat! am acceptat totul dar pana la asta!!! deci feriti va de unii scorpioni!!!

  • Afrodita, luni, 30.06.2014 09:25
    Eu - fecioara, el - leu

    Dragoste adevarata, pasiune nebuna, emotii maxime, cam asa pot eu descrie relatia noastra...chiar daca ne-am certat de multe ori, si am incercat sa ne intilnim cu alte persoane, si eu si el, oricum nu mergea...si de fiecare data ne intoarcem unul la celalalt, pentru ca suntem cei mai buni unul pentru celalalt...asa ca nu credeti daca cititi ca leul si fecioara nu se potrivesc... se potrivesc, inca cum, e o combinatie nebuna si perfecta...astia 2 daca se intilnesc, nu se pot uita si nu-i mai desparte nimeni niciodata !!!

  • geanina, sâmbătă, 22.03.2014 10:07
    eu fecioara el gemeni

    eu l-am iubit tot timpul dar simt k iubeste pe alcineva acum suntem casatoriti da nu sunt chiar foarte fericita cateodata vreau sa divortez pt el tre sa aiba dreptate tot timpu ,si ma face mereu geloasa

  • nicu, joi, 09.01.2014 11:54
    capricorn-fecioara

    eu si sotia mea de 20 a fost bn da de doi ani e numai cearta si ne intelegere eu o iubesc enorm dar ea nusti poate da sau poate nu cred ca ma oftica cu unele probleme dar cit ca tot sunt viata ei eu asa cred

  • Georgi, luni, 11.11.2013 03:29
    fecioara berbc

    eu fecioara iubitul meu berbec un scump ne iubim ne intelegem de minune suntem foarte fericiti...nu toti berbeci sunt lafel nu mai vorbiti urat de ei daca voi nu ati avut noroc.

  • sssssssssss, vineri, 28.12.2012 00:47
    varsator-feceoara

    suntem de aproxin.10 ani.ma inselat de 3 ori prinsa in fapta feceoarele nu merg pe 2 carari,incearca mult mai multe,,

  • gurau marinela, joi, 15.11.2012 13:50
    despre fecioara

    cine spune ca fecioara e rea este dibil.

  • lencik, luni, 08.10.2012 14:49
    fecioara......rac...

    meam gasit zodiea potrivita...ne inpacam de minune si gasim linba comuna mereu nici o data nu ne certam si suntem fericiti...suntem unul pentru celalant....ne iubim si nevom iubi mereu cu trup si suflet....pupici,,,,.....

  • Bina, marţi, 10.07.2012 00:29
    Fecioara + Leu =

    Iubesc un Leu cu cel mai mare foc..si el la fel ma iubeste..nu ne certam des..ne potrivim perfect..nu stiu de ce compatibilitatea pe net spune ca nu ne-am potrivi..:(...eu totusi ma simt bine alaturi de el..si ne iubim..

  • zipper, duminică, 08.07.2012 23:13
    fecioara taur

    Daca , tu ca femeie stii sa ai rabdare intelegere incredere si fidelitate....taurul iti va oferi tot ce iti poti dori! insa daca esti colerica s-ar putea sa iasa "mici" scantei...

  • lorenzya, luni, 02.07.2012 20:08
    NU VA ANCURCATI CU TAURIIIIIIIIII:((:((:((

    NU STIU PENTRU MINE SUN CEI MAI GELOSI BARBATI CI MAI ANCAPATANATI MINCINOSI SI ANSELATORI NU STIU CE VOR DE LA IATA LE PLACE SA BATA LA MAI MULTE PORTI EU STAU CU UN TAUR LANGA MINE DE UN AN SI CEVA SI NU MA POT ANTELEGE CU EL DIN DOUA AN DOUA ZILE CEARTA AL IUBESC ANTRADEVAR VREAU SA AL PARASESC DAR NU POT FINDCA AM TOT ANCERCAT AL IUBESC PREA MULT

  • valeria, marţi, 29.05.2012 21:50
    nu cred in nimic

    eu ma numesc valerica sint din ustia am 13 ani si nucred in asa ceva

  • Maria, vineri, 13.04.2012 23:44
    Mda...nu e chiar asa cu zodiile astea:)

    Fecioarele..unele dintre cele mai rele femei!Nu stiu altceva decat sa enerveze lumea,sa dea peste nas si sa se dea in spectacol!:) ... parerea mea :) [adevarul e ca am intalnit si fecioare bune.. dar rare!)

  • soranafanarmin, duminică, 01.04.2012 13:48
    diana

    nu inteleg cum sunt rai in pat in sensul bun?sau cum?

  • ana, sâmbătă, 31.03.2012 15:10
    feceoara si berbec

    berbecu se preface ca iubeste spune multe minciuni I palc sa aiba de toate sa nu faca nimic sunt foate lensi ..........

  • covaci, sâmbătă, 31.03.2012 15:03
    feceoara cu berbec

    ce sa zic am un preten berbec sunt d 3 ani cu el si este foarte incapatanat si nu ma inteleg cu el deloc nu stiu ce sa fac il iubesc intradevar si el zice ca ma iubeste nu stiu ce sa cred dar nu prea are timp de mine nu vb cu mine cred ca nui bine sa aveti un berbec feritiva tot timpu cauta cearta eu as vrea sa ma despart de el dar nu pot finca il iubesc cu berbeci trebuie luati mai usor sa te poti intelege alfel cum zici o vb care nui convine se ia la cearta feritiva de iei.......

  • Me, joi, 15.03.2012 15:50
    fecioara si leu

    Eu sunt fecioara , el e leu...Ne certam des, dar imediat ne impacam..leul ii place sa stapaneasca, fecioara nu accepta din cauza ca ea crede ca are intodeauna dreptate:).In toate horoscopurile spun ca fecioara si leul, nu se vor potrivi nicioadata, dar daca dragostea este...merge si INca cum!!!!!!

  • mereu, duminică, 11.03.2012 16:48
    fecioara & scorpion

    o relatie cu un scorpion este foarte plakuta si plina de lucruri interesante.......eu sunt fecioara si el scorpion,ne intelegem perfect.....

  • IOANA, duminică, 12.02.2012 12:57
    fecioara cu fecioara

    sunt de 2 ani cu o fecioara si merge dar mam saturat de gelozie , iar fecioara cu pesti ce pot sa zic ca tocmai trec prin divort cu el care este peste

  • MARYO, miercuri, 01.02.2012 13:16
    Fecioara cu Fecioara

    Fecioara cu Fecioara eu zic k se potrivesc de minune. pentru k eu sunt insurat de 14 ani cu o fecioara k si mine si ne cunoastem foarte bine unul pe altul. Acum probabil si de decade dar comunicam si rezolvam ori ce problema intre noi sau ori care ar fi ea.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro