Barbatul fecioara

Veti comunica si va veti intelege de minune! Tu vei adora modul de a gandi al acestui barbat, iar el va dori sa te seduca in vazul tuturor. Atractie exista inca de la prima intalnire, iar o relatie serioasa se poate infiripa. Barbatul fecioara iti va sta alaturi si la bine si la rau.

Partidele de sex vor fi vulcanice! Nu te juca cu mintea lui, pentru ca vei avea de suferit. Intr-o eventuala relatie cu tine, el va trebuie sa isi exerseze rabdarea si toleranta. Atractia dintre voi trebuie sa fie foarte puternica, pentru ca secretele si infidelitatile v-ar putea afecta.


Din punct de vedere sexual, tu esti mult mai activa in pat decat "conservatorul" barbat fecioara. Tu vrei sa domini, el nu prea agreaza acest lucru... Mare grija cum gestionati problema!  


Barbatul balanta

El va fi atras de tine, pentru ca stie sa aprecieze frumusetea si gratia ta. Relatia voastra ar putea semana cu o petrecere continua. Acest barbat ar putea aprecia posesivitatea ta un pic cam extrema pentru gusturile lui. Relatia ar putea deveni tot mai buna odata cu trecerea timpului sau se poate sfarsi intr-o fractiune de secunda.


Amandoi sunteti atrasi de chestii materiale - iata inca un atu! El nu trebuie sa uite niciodata ca tu vei fi mereu in centrul atentiei, iar tu trebuie sa stii cum sa te comporti cu acest barbat, pentru ca este foarte sensibil la gesturi.


Barbatul scorpion

Forta de atractie dintre voi este inimaginabila! Tu esti reprezentanta unui semn de foc, iar scorpionului ii place sa se joace cu focul. Prin natura lor, zodiile de foc iubesc semnele de apa.

O relatie intre voi este foarte posibila, dar trebuie sa stabiliti niste reguli. Foarte rar luati o decizie fara a o cantari foarte mult inainte. Probleme ar putea aparea in momentul in care el nu va sti cum sa iti "gadile" orgoliul.


Incercati sa fiti o echipa, sa luati deciziile impreuna si sa va tolerati unul pe celalalt. De obicei, ori va indragostiti la prima vedere si va casatoriti, ori faceti sex si deveniti inamici pe viata.

Sporpionul te-ar putea obosi cu scenele de gelozie. Toleranta, toleranta, toleranta....


Barbatul sagetator

Va fi cucerit de intensitatea si nebunia cu care traiesti fiecare clipa. Exista atractie inca de la inceput si va puteti intelege foarte bine atat ca prieteni, cat si ca iubiti. Va plac animalele si copiii - doua puncte in plus care pot duce la o casnicie fericita. Va stimulati foarte bine unul pe celalalt. Ce mai? O relatie fericita!



Barbatul capricorn

El este fascinat de tine si este posibil sa aveti o relatie plina de dragoste. Disciplina si respectul sunt cuvintele de ordine atunci cand intalnesti un capricorn. Trebuie sa renunti la intalnirile pe ascuns cu alti barbati sau la manipulari de orice fel.

Trebuie sa intelegi ca pentru acest barbat este foarte important succesul, iar faptul ca iti va analiza din cand in cand actiunile nu trebuie sa te deranjeze, pentru ca nu o face cu rautate. De multe ori, capricornul este mult prea lucid pentru gustul tau si iti poate umbri stralucirea. Nu prea este romantic asa cum ti-ai dori...

Din punct de vedere sexual, va intelegeti de minune! Nu uita! O relatie cu un capricorn devine din ce in ce mai buna odata cu trecerea timpului!


Barbatul varsator

O relatie provocatoare si excitanta... O combinatie interesanta de pasiune, prietenie si sexualitate. Nu va veti plictisi niciodata! Amandoi aveti nevoie de independenta si impartasiti aceleasi abilitati creative. V-ati putea indragosti nebuneste unul de celalalt! Cum lui ii place foarte mult sa experimenteze, mai ales in pat, tu ai putea fi deranjata de acest lucru.


Barbatul pesti

Iata o legatura plina de senzualitate! Vei fi impresionata de farmecul si modul de a seduce a acestui barbat. Vrea sa te seduca inca din clipa in care te-a vazut! Dar, in timp, vei ajunge la concluzia ca barbatul pesti este potrivit doar pentru o aventura de o noapte. Amandoi preferati mai mult sa primiti decat sa dati! Poti fi lipsita de compasiune la problemele lui. Nu-l face sa sufere! Mai bine rupeti relatia si va vedeti fiecare de drum. Un articol de Nicoleta Tarantus
  • MJ, miercuri, 28.01.2015 02:17
    stefan nicolae

    relatie leu-pesti? da. parintii mei sunt casatoriti timp de 20 de ani si sunt foarte fericiti impreuna :)

  • stefan nicolae, marţi, 20.01.2015 11:17
    relatia pesti leu

    am citit cu atentie toate aceste comentarii referitoare la compatibilitati intre zodii sint placut surprins sa constat ca marea majoritate a persoanelor au ceva in general de obiectat in ceea ce priveste zodia leu !!!!vin in fata dvs si aduc la cunostinta faptul ca in cursul anului pecedent am cunoscut o persoana din cadrul acestei zodii care ma atras si ma atrage in mod deosebit si alaturi de care as dori din tot sufletul si din toata inima sa pornesc la drum pentru tot restul zilelor !adevarul este cao iubesc cu disperare si as face orice sacrificiu ar fi posibil sa fiu alaturi de ea sintem amici deocamdat chiar iubiti as putea spune urmind ca in cel mai scurt timp, sa fim impreuna nu am vazut nimic deplasat in comportamentul sau pina acum de cind ne am intilnit din contra a dat dovada de o iubire pasiopnala si o tandrete deosebita si afinitate iesita din comun ne iubim cu patima si disperare as spun e ne sprijinim reciproc din anumite puncte de vedere ce sa spun totul pina acum este perfect dvs ce credeti sa mai cred in zodie??????????

  • Alin, joi, 23.10.2014 11:06
    Zodia Leu

    Prostii .... eu cred ca zodia fiecarui om depinde de caraterul leu si de educatia pe care a primito .....

  • Andrei, miercuri, 08.10.2014 10:37
    El FECIOARA ea LEU

    Am citit cu atentie ce s-a comentat pana acum si va pot spune povestea mea cu EA. Iubita, sotie, mama, prietena. Femeia leu aleasa, tine de de anume vrei sa ia langa tine: o frumusete debordanta, un zambet continuu, o mama excelenta pentru copii, un partener de viata si in business, o gazda care cu un suras face si pe cei mai negri parteneri sa semneze un contract greu sau o femeie comuna pe care nu o remarci in multime. Relatia mea cu leioaca s-a manifestat in momentul unei maturizari de ambele parti. La inceput aveam impresia ca se culca cu toti barbatii, primea telefoane si mesaje noaptea. I-a lasat insa pe toti cu ochii n soare si acum se uita toti la mine cu admiratie. Acum ma amuz teribil cand vad cate un mascul feroce care face tumbe prin fata ei. Leioaca mea isi flutura parul balai prin fata tuturor, vine in bratele mele si se contopeste cu mine. Oameni buni, sunt fecioara veritabila cu toate "pasarele" acolo unde trebuie. Critic, perfectionist, viata e doar alb si negru, ora de intalnire e fixa etc. Am o casnicie si o relatie super cu leioaca mea. Dominantul sunt eu: sa fim seriosi orice femeie din lumea asta prefera sa aibe un barbat care conduce in casa nu un papleaca. Un zambet, un compliment, o lauda, face ca iubita mea leioaica sa mute muntii din loc. Cere atat de putin si ofera mult. In business facem echipa superba. Acasa suntem parteneri si iubiti. Copii ii educam sa zambeasca, sa gandeasca sa iubeasca. La noi in casa uneori este o harmalaie. Imi gasesc leoaica si copii dansand, tipand, batandu-se cu faina, un dezastru in toata casa. Atunci fecioara trebuie pusa la pastrare, ma asez frumos pe canapea si ma bucur de familia mea minunata, alaturi de sotia mea leioaca care e toata un zambet si murdara de faina din cap pana in picioare. Dragi fecioare, criticati o data si laudati de 3 ori. Va face minuni. Leoaicelor fiti la fel de pline de viata si uneori mai lasati orgoliu. Lumea se invarte...nu in jurul vostru. Dar noi fecioarele va dam iluzia asta.

  • alina, joi, 14.08.2014 11:29
    Femeia Leu

    Salut, sunt si eu o leoaica care isi doreste mereu sa fie in centrul atentiei. Imi place sa fiu lider in toate. Deasemenea imi plac barbatii care stiu sa se comporte cu o femeie ca cu o regina. Ador sexul fara inhibiti si imi place sa experimentez in pat.

  • stratos, marţi, 12.08.2014 09:20
    despre leoaice!

    Mihai,constat ca ai o problema reala vis a vis de zodia asta care este un cosmar pt tine!!Consulta un psiholog(indicat pt tine),si incearca sa vezi unde si ce anume iti provoaca repulsia si ura fata de lei!!Felul tau de a scrie, si de a te exprima ,denota o tendinta sociopata!!Putem dezbate problema ta zile in sir, si nu o sa ajungem la un consens! Problema tine de tine nu de ea in mod cert!!

  • Mihaiaustria, luni, 11.08.2014 00:24
    totul ptr. leoaicele fudule !!!

    Din nou pe ecrane si mai bine zis la treaba ....acelasi personaj care nu a mai postat de anul trecut lasindu-va sa comentatii si d-voastra (voi) zodia (stupida) normal trebuie scris cu majuscula dar nu se merita...trebuie sa comentez ,dar mai bine zis sa-l contrazic pe ultimul comentator der Herr Stratos ....cu leoaica lui . d-le Stratos ...cred ca ai trait cu ea Sub o hipnosa de care tu nu ti-ai dat seama Pina acuma ....eu am cunostinte foarte vagi despre zodia leu sint persoane care apeleaza ....sau mai bine sa spun sint Sub caracterul celui mai de jose persoane cind ...nu li se atribuie ...dupa cum bine ati spus in comentarilu d-voastra atentia supradozata ,dar fara sa o merite,eu am trait cu ea 25 de anii ,si iam descoperit absolut toate naravurile mai bine spus ...bune mai putine chiar pot spune foarte putine ..in schimb cele negative sint cu tonele deci pot spune ca am facut un Experiment de viata ,binenteles traind in paralel cu o zodie CAPRICORN care este si ramine o zodie extraordinara de pozitiva ,da d-le si am aduso din Romania in Austria ,chiar si dupa 26 de anii traind in Austria nu si-a schimbat conceptiile din cap dind dovada ca nu sint in stare sa se dezvolte la creier nici in occident unde este traiul extra ordinar de bun ,daca ar fi sa insir ce iam oferit aici ar fi cam multe si nu este loc ....dar eu zic si imi asum toata raspunderea chiar daca ar fii sa ne convruntam fata-n fata prin intrebari si raspunsuri vas documenta ca este asa cum eu zic ......tu ai trait Sub hipnoza cu ea ..nu ai stiut ce faci...!in viata ta ...si nu sint documentat numai cu ea cu care am stat Sub acelasi acoperis ..paralel am studiat si psihicul altora lei ...sint in proportizie de 99%toti la fel .....eu sint i zodia Fecioara .si avem felul nostru de analizare foarte bun ....fapt care raneste leul in totalitate ....mai mult il irita tare de tot.ATENTIE LA LEII!!!!!!!!!!!!!pe cit se poate sa-i ocoliti .....ei caita sa se faca placut si cu caracter ...dar dupa ce se lipeste ca paduchele de tine ....vai vai...greu scapi de el......

  • stratos, miercuri, 06.08.2014 14:41
    despre leoaice

    Eu rac ,ea leoaica !!avem 29 de ani impreuna si o iubesc exact ca in prima zi fara doar si poate !Leoaica mea este o femeie absolut senzationala din toate punctele de vedere !O mama excelenta ,atenta cu familia si iubitoare!!Nici macar odata nu mi-a dat de inteles ca ar putea sa aiba,o relatie extraconjugala in toti acesti ani pentru ca mi-a dovedit acest lucru prin comportamentul ei, si sinceritatea ei! La pat nu are rost sa mai povestim !!Sex fara margini si fara inhibitii se intimpla intre noi!! Cearta este aproape inexistenta in familie si atunci va intreb:de unde si pina unde relatia Rac Leu ,nu functioneaza in opinia multora? Daca aveti o leoaica sa nu o scapati din mana indiferent ce sacrificiu trebuie sa faceti! Dar in mod obligatoriu trebuie sa-i oferiti multa caldura si respect!!! Bafta tuturor oameni!!

  • valy, vineri, 11.07.2014 19:14
    capricorn si leoaica

    Eu am cunoscut o fata din zodia leu relatia noastra a durat doar o luna intr-o luna am facut si dragoste; si la o perioada de o saptamana a inceput sa ma minta ca are probleme acasa si nu ne putem vedea am crezut,defapt umbla cu alt baiat,si ma mintea ca nu a intervenit nimeni ca ea nu renuntza la mine etc etc.un lucru nu am inteles intr-o luna de zile faci dragoste cu persoana pe care spui ca o iubesti si dupa o luna te culci cu altu!!!

  • florica, sâmbătă, 28.12.2013 20:30
    zodia LEU

    EU sunt zodia leu,el este scorpion am avut o relatie de 6 ani si ne-am despartit pentru ca nu exista comunicare si asa este scorpionul este inamicul nr.1leului el nu stie sa faca complimente unei femei zodie leu .La o femeie leu ii place sa fie sarutata ,mangaiata dar scorpionul sare peste aceste detalii Direct la actiune iar mie nu-mi place asa REGRET MULT ca mi-am pierdut 6ani din viata cu a cest om.

  • mihai, miercuri, 11.12.2013 20:11
    totul ptr. leoaicele fudule

    buna ziua la toata lumea din nou pe ecrane ..dar vad cu parere de rau nici un comentariu ..asta inseamna ca nu prea este cu cine sa discut ...asa ca totusi am sa va postez un mic comentariu ....referitor tot la zodia ??????????????leoaice....binenteles problema de cultura ....cit la suta dintre ele sint sau detin CARACTER ?astept ...revin in citeva zile pe curind ::::!!!!!!!!!

  • mihaiaustria, joi, 28.11.2013 20:54
    totul ptr. leocele fudule

    Bine vam gasit ..oameni cu caracter (barbati si femei)descrierile care le-am dezvaluit despre zodia leu sint foarte adevarate iar in continuare am sa va mai dezvalui ceva despre caracterul leu chiar nu demult an cunoscut o doamna zodia (gemeni)care a fost casatorita cu un barbat leu...culmea culmilor ..fara sa ma intereseze am asistat fara sa vreau la o discuite intre aceasta doamna si alta doamna care se plingea ce greutati a avut cu fostul ei barbat din zodia ..............?leu..!toate patanile toate cele care nici nu mai stia cum sa le spuna ..erau aproape identice cu ce eu vam detalia .....!deocamdata atit feritiva de leii ...pe curind!

  • amalia, vineri, 11.10.2013 15:47
    femeia in leu nu e chiar asa

    BUNA EU SUNT CASATORITA DE 8 ANI CU BAIAT PE NUME COSMIN SI AVEM O FETITA DE 3 ANI PE NUME ANDRADA EU SUNT FOARTE INTELEGATOARE SI INIMOASA EL ESTE SCORPION SI VREAU SA SPUN CA NE INTELEGEM DE MINUNE NU SUNT CUM SPUN AIA MAI SUS.

  • amalia, vineri, 11.10.2013 15:44
    femeia in leu nu e chiar asa

    buna eu sunt leu si sunt casatorita de 5 ani cu un baiat pe nume cosmin el este scorpion dar pot sa zic ca ne intelegem de minune avem si o fetita de 3 ani pe nume anca eu sunt destul de intelegatoare uneori sunt foarte egoista dar dupa cateva minute imi trece si fac ca cel de langa mine.cea ce priveste viata sexuala nu este adevarat eu nu sunt asa salbatica cum se intelege de mai sus si mai si o prietena care e tot leu care e maritata cu un tigan si toti stim ca tiganii nu sunt timizi dar ea este foarte timida dar el nu o paraseste pt ca o iubeste si pe deasupra mai este insarcinata si in 8 luni.

  • mihaiaustria, vineri, 08.02.2013 17:41
    totul ptr. leoceleee..........

    VA URMA ....promit sa va fac foarte curiosiii...admir foarte mult caracterul.pe curind acelasi Mihai

  • mihaiaustria, vineri, 08.02.2013 17:18
    totul ptr. leoacele fudule.......!!!!!!!!

    cea ce scriu aici imi asum o raspundere si este sigur de necontestabil .....sint tot eu Mihai din austria si revin din nou cu un comentariu despre acesta zodie numita LEU ...deci repet noi cei care am trait o experienta mai mare linga asemenea persoane numite leoaice...sintem obligati sa impartasim cea ce am patimit mai bine zis ptr. ca altfel nu pot sa ma exprim,deci zodia ``leu``prima caracterizare .1.interes .2.atingerea scopului egal cum daca calca peste cadavre ..ptr ei este egal ptr ei este exact cum ar calca cu pantoful intrun r...hat,nu este interesant,daca as dori sa ma refer la partea sentimentala as putea sa spun ca ptr. o leoaica este foarte sensual daca ii place de partener mai ales sa se aleaga cu ceva material ptr. stomac,accepta usor casatoria ptr. interes dar se satura repede de partener chiar daca vine si un copil oricum stie ca cei nascuti in zodia FECIOARA ptr. copii se sacrifica in la moarte in fond leoaica se sacreifica ca sa ia banii ptr. el sau ei,in urma unei casatori dintre barbat FECIOARA si ea leu ramin numai traume ,iar daca sint si copii acestia din urma isi dau seama si fac comparatie intre mama si tata si gasesc cine este de vina .......va scriu cu placere fapte reale dintro casnicie FECIOARA SI EA leu....va pup

  • Ciprian, duminică, 20.01.2013 17:57
    Ha ha ha...

    Ha ha ha... Dute prima dată să înveţi să scrii cu literă mare şi cu diacritice , după aceia vino să mă înjuri pe mine şi pe aceste făpturi minunate . Apropo... De ce nu te uiţi în ochii lor ˝ţie frică˝ . Tâmpitu dracu . Scuzaţi exprimarea.

  • Ciprian, sâmbătă, 19.01.2013 11:49
    Taur Leu

    Sunt taur şi am o părere foarte bună despre leoice. Ele sunt asemeni unor feline nobile , asemeni unor rubine scupe . Sunt minunate în pat şi pricepute într-ale casei. Din ceam citit eu şi am citit mult tauri şi leoicele se potrivesc destul de bine.

  • PaulPaul, vineri, 16.11.2012 18:23
    ronnie mare dreptate ai

    Leoaicele sunt pisici pline de inhibitii,minciuni si lista continuape deasupra mai sunt si foarte complexate.Daca nu le ai facut jocul totul s-a terminat intr un mod placut s au altul neplacut cu amenintari ca ma arunc pe geam de la etaju9. Si multe altele care nu trebuie spuse ca le vin idei la toata gashca de leoaice ce citesc pe aici

  • elena, duminică, 12.08.2012 10:01
    totul despre zodia leu

    si eu sant zodia leu si sant mandrä de asta.avem noi unele träsäturi greu de acceptat pt unii...mandrie,incäpätanare,setea aia de a fi mereu in centrul atentiei.dar avem o grämadä de träsäturi bune.nobile as spune chiar.chestia aceea cu "TRECEM PESTE CADAVRE"nu e deloc tipicä leilor.cand ai calci pe coadä ...urlä de se-aude peste märi si täri,dar prieteni mai de bazä si inamici mai nobili ca leii ....nu intanlesti la multe zodii.leii nu sant räzbunätori!e un lucru greu de gäsit la celelalte zodii!e drept cä si mandria si orgoliul sant tot päcate.dar nu fac räu altora......

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro