Calatoriile? Marea ta pasiune si nu vei conteni niciodata sa te bucuri de ea.

Din punct de vedere sexual, "you're on fire, baby!", nu degeaba esti reprezentanta unui semn de foc, jumatate bestie, jumatate om. Nu iti este frica sa experimentezi chiar si cele mai ciudate tehnici sexuale... Libiboul tau este la cote maxime si esti mereu in cautarea unui partener gratios. O partida de sex in natura? Oricand si oriunde.    


Compatibilitatile amoroase si sexuale ale femeii sagetator



Barbatul berbec

Tu vei fi cucerita de intensitatea si nebunia cu care traieste fiecare clipa. Atat si lui cat si tie va place sa va jucati cu focul si nu va deranjeaza sa folositi fraze "lingusitoare" pentru a ajunge la sex. Va intelegeti foarte bine ca amici si iubiti, iar atractia ar putea duce la o lunga relatie de dragoste.


O viata traita la intensitate maxima si multe rasete va vor face viata de cuplu implinita. Copiii si animalele sunt elemente care si-ar putea face loc in relatia voastra. In sfarsit ti-ai gasit persoana care sa fie potrivita intensitatii tale, atat in dormitor cat si in afara lui. Veti avea multe in comun, iar telurile voastre sunt similare.   

Sexul poate fi exploziv si va fi unul din motivele pentru care va veti intoarce mereu unul la celalalt. Faceti impreuna o combinatie foarte puternica, iar cei din jur vor fi uimiti de cat de bine va potriviti. Este ceea ce se numeste dragoste adevarata!



Barbatul taur

Pentru acest barbat, o relatie cu tine poate fi traita ca o aventura. Aveti idei similare si teluri comune. Vei fi mereu atrasa de senzualitatea lui, iar el iti va sta alaturi la bine si la rau, fiind atras de independenta ta, iar relatia ar putea dura la nesfarsit. Prietenia dintre voi ar putea continua, chiar daca relatia amoroasa s-a incheiat. Merita sa incerci!


Barbatul gemeni

Amandoi iubiti provocarile, va plac petrecerile, iubiti libertatea, misterul, aventura si calatoriile. Cand barbatul gemeni te va intalni, va crede ca a gasit cea mai buna iubita. Sexul este foarte bun, va poate astepta o relatie amoroasa pe termen lung, chiar si o casnicie fericita. Acest barbat va ramane un mister pentru tine, ceea ce este un bonus relatiei voastre.



Barbatul rac

Esti genul de femeie libera, care, uneori, nu este impresionata de drame emotionale si emotii intense. Totusi, veti gasi ceva care va atrage unul la celalalt. El iti poate inspira ideea de familie, in timp ce tu il vei ajuta sa arate bine in societate si sa invete ce este aventura.

Tie nu prea iti plac toanele barbatului rac, iar daca acestea te calca pe batatura, vei cauta cea mai apropiata usa pentru a iesi din relatie. E de preferat sa fie amicul tau, in prima faza, si apoi sa vedeti ce va doriti cu adevarat...



Barbatul leu

Vei fi cucerita de intensitatea si nebunia cu care traieste fiecare clipa. Exista atractie inca de la inceput si va puteti intelege foarte bine atat ca prieteni, cat si ca iubiti.

Aventurile de o noapte sunt excluse, pentru ca altfel vei suferi. Va plac animalele si copiii - doua puncte in plus care pot duce la o casnicie fericita. Va stimulati foarte bine unul pe celalalt. Ce mai? O relatie fericita!
  • Valeria Poian, marţi, 11.02.2020 00:43
    Sunt o femeie sagetator

    Am fost într-o relație cu barbat fecioara si oricum nu ne intelegere si noi certuri, sexuală foarte cele mai fantastice, care el mereu egoistă și încăpățânare chiar este cel mai complicat si acum noi despărțim cu el deja 9 de luni

  • cristian, marţi, 05.05.2015 13:12
    compatibilitate sagetator fecioara

    exista o oarecarea atractie intre noi pana la un punct. apoi avem impresia ca nu avem prea multe in comun.

  • chiricioiu, vineri, 21.11.2014 19:22
    sagetatoare

    este o zodie extraordinara eu sunt si cu ascendent in sagetator....sunt nascuta pe 6 decembrie ...dar mai trebuia adaugat ca si daca ne supara cineva.....fuuuuugi cat mai poti...

  • Ada33, marţi, 24.09.2013 00:11
    Mi se potriveste aproape tot ce scrie acolo

    D-le Miguel femeia Sagetator nu e cea mai perversa, dar de obicei stie ce vrea de la un barbat si nu spune tot ceea ce gandeste barbatului cu care nu ar vrea sa se implice intr-o relatie si nu ii place sa insisti ca vrei sa fii cu ea daca ea nu crede cu adevarat acet lucru. Pe alocuri femeia Sagetatoare cade in derapaje, e important sa sa se descopere pe ea inasi ca sa fie independenta si stapana de viata ei.

  • i. alexandra, duminică, 10.02.2013 23:59
    foarte corect deoarece.....

    foarte corect deoarece si eu sunt o sagtatoare si imi place sa fiu dreapta sa nu mint, sa fiu onesta, sunt dornica de calatorii nu stau mai deloc pe acsa.......iar corpul.....in alte site-uri este descris bn deoarece sodurile nu exista in nativii acestei zodii, inaltimea medie spre mare iar gleznele groase. sigur depinde .. de parint

  • simona, vineri, 23.11.2012 22:15
    taur si sagetator sunt ok

    si eu sunt intro relatie cu un sagetator desi eu sunt taur...de 6 ani.chiar ne iubim f mult.doar ca avem mereu idei diferite.......dar o data castiga el o data castig eu....lasam unul de la altul....bafta la toti

  • secret, joi, 31.05.2012 08:50
    foarte foarte tare si adevarat la maxim

    nush de und sa incep eu iubesc ft mult un baiat kare ejte gemeni dar am impresia k el nu simte la fel pt mn dar ce a skris aici ejte un mare si imens adevar k imi plac provocarile si nu ma dau in laturi de la nimik...nu imi place sa fi calcata in picioare dar mai ales nu suport prieteni falsi.........ejte tare cat de mult si de adevarat a spus despre aceasta zodie.........asa sunt yo cne ma place ejte bn cne nu sa se duk dracu nu ma intereseaza.........

  • loryanna94, vineri, 04.05.2012 01:28
    adevarat

    sunt nascuta pe 21 decembrie si este adevarat ca imi plac schimbarile si tot timpul fac cv...imi place concurenta,pentru asta traiesc si urasc oamenii lingusitori...iar cu dragostea nst daca m-am indragostit de cn nu trebuia????

  • roxana, vineri, 27.04.2012 15:29
    foarte adevarat

    iubesc un scorpion iar eu nu am crezut nici o data in zodii dar acum cu curiozitatea de a citi zodia mea este foarte tare se potriveste foarte mult :)))))

  • gabora maria, duminică, 22.04.2012 02:50
    sagetator

    este foarte adevarat si mi se potrivesc apsolut tot ce scrie in zodia sagetator.. e o zodie foarte puternica si luptatoare

  • bianka, joi, 29.03.2012 13:22
    perfect

    este foarte adevarat...mi se potriveste foarte bine ...

  • brigitta9727, duminică, 01.01.2012 05:17
    asa e...

    are dreptate in totalitate este foarte bun articolul. :)

  • nicolae, joi, 29.12.2011 21:29
    Super tare

    Sînt săgetător și nici o dată nu mă las călcat în picioare pic dar mă ridic și merg drept la țintă și rezultatul nu rămîne așteptat nici-o dată !

  • Nicoleta, marţi, 22.11.2011 15:12
    buna

    sunt sagetatoaree sunt nascuta pe 6 decembrie shi tot ce zice aici este adevarat..Este cel mai bun horoscop..Asta este cea mai tare zodiee..Eu asha cred;)

  • mirelabr71, duminică, 11.09.2011 17:25
    buna ziua...

    wow...sunt nascuta pe 30 noiembrie iar ce spune in horoscop este foarte adevarat si la mine se potriveste super bine...urasc mincinosii si persoanele care nu stiu ce vor..imi place natura, oamenii directi... toate mi se potrivesc manusa...va pup.. toate bune...

  • allexa, miercuri, 31.08.2011 14:05
    Sagetatoare

    Sunt o sagetatoare nascuta pe 12 decembrie,si tot ce scrie acolo este perfect adevarat;sincera sa fiu sunt mandra sa fiu in aceasta zodie,e extraordinar de interesanta,si mai ales ma simt minunat in compania altui sagetator indiferent de sex,cultura,pozitie sociala si asa mai departe.Singurul lucru care as vrea sa-l mai adaug ar fi faptul ca eu odata ce am incheiat o relatie de dragoste sau prietenie sau in sfarsit...orice alt gen de relatie..si mi s-a parut mie ca naa fost ok ceva nu mai reusesc sa ma mai uit in urma ptr nimeni in veci pururi...in rest numai bine va doresc sagetatoarelor:)

  • roxy, miercuri, 29.06.2011 14:43
    pffff

    incredibil exact asa sun :X iubesc un taur suntem ok ....dar atractia cea mai mare o am cu lei pffff interesant totul perfect urasc sa mi se comandeeeee :))))

  • ariana03, marţi, 17.05.2011 09:44
    ...

    imi place cum spune "you`re on fire,baby!". :))

  • ariana03, marţi, 17.05.2011 09:43
    ...

    imi place cum spune "you`re on fire,baby!". :))

  • Emilia, vineri, 15.04.2011 22:02
    compatibili?

    Descrierea sagetatoarelor este foarte buna. Scorpionii? Hm! am petrecut 22 de ani langa doi scorpioni.Cu unul ca iubit ,cu altul ca sot.Dar,abia anul acesta am aflat cu adevarat ce e cu scorpionii.Pot fi iadul pe pamant...dar pot fi si raiul.Sunt foarte introvertiti,egoisti (mai putin in pat) si gelosi,asta chiar daca nu se manifesta evident,dar si fierbinti,iubitori si loiali. Cititi horoscop.rol.ro si aflati exact toate calitatile si defectele fiecarei zodii.Sa stiti ca tot ce scrie la scorpioni este adevarat,chiar daca la prima vedere nu pare asa.O sa va convingeti cu timpul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro