Barbatul balanta

Frumusetea si gratia balantei este ceea ce te atrage. Ganditi la fel si apreciati frumusetea si prestigiul. Acest barbat este cel care te scoate din obscuritate si te face optimista. Oferiti-va unul altuia libertatea necesara si relatia voastra va supravietui. Familia va juca un rol important.   

Barbatul scorpion

In zodiac, taurul este semnul opus scorponului. Impreuna puteti avea mai multa putere, puteti face multi bani si chiar va puteti intemeia o familie. Intre voi exista atractie fizica si senzualitate. Poti gasi posesivitatea scorpionului foarte atractiva. Atat tu, cat si el va doriti loialitate intr-o relatie. O partida de sex va poate influenta, iar dragostea nu va intarzia sa apara. Daca unul dintre voi renunta la relatie, in mod sigur veti regreta mai tarziu.    


Barbatul sagetator

O relatie cu un barbat sagetator poate fi o aventura pentru tine. Aveti idei similare si teluri comune. Sagetatorul va fi mereu atras de senzualitatea ta, iar tu ii vei sta alaturi la bine si la rau. Vei fi atrasa de independenta lui, iar relatia ar putea dura la nesfarsit. Prietenia dintre voi ar putea continua, chiar daca relatia amoroasa s-a incheiat. Merita sa incerci!

Barbatul capricorn

Iata o uniune perfecta: el este fascinat de tine, iar dragostea dintre voi poate dura o vesnicie. In sfarsit ai gasit pe cineva care sa aiba aceeasi energie cu tine, atat in afara cat si in interiorul dormitorului. Disciplina ar putea juca un rol important in relatia voastra, iar telurile sunt comune, de cele mai multe ori. Sexul dintre voi este exploziv si ar putea fi un motiv pentru care va veti intoarce mereu unul la celalalt. Pana si prietenii vostri vor fi uimiti de cat de bine aratati impreuna.


Renunta la jocuri de gelozie pentru a nu-ti pierde partenerul perfect. In timp, capricornul isi va atinge telurile, iar tu iti vei indeplini toate fanteziile.    

Barbatul varsator

O relatie cu un barbat varsator poate fi o aventura pentru tine si aveti de invatat foarte multe unul de la celalalt. Aveti multe idei in comun si impartasiti teluri comune. Vei gasi independenta acestui barbat foarte atractiva si va veti indragosti imediat. Relatia poate duce la o casnicie fericita. Arata-i ca il apreciezi si renunta la iesirile pline de dramatism.


Barbatul pesti

Banii vor juca un rol important in relatia voastra. Veti fi atrasi sexual unul de celalalt, iar tu vei iubi imaginea barbatului pesti. O viata indestulata alaturi de el este tot ce iti doresti. Mancarurile sofisticate si calatoriile exotice vor fi foarte importante pentru voi. Sexul foarte intens poate duce la o relatie pe termen lung. Fii mai inventiva in dormitor, iar el va trebui sa cheltuiasca mai multi bani.

Daca vrei sa afli mai multe despre compatibilitatea cu iubitul tau, acceseaza
Astromax.eva.ro.

Un articol de Nicoleta Tarantus
  • Mihaela, sâmbătă, 08.11.2014 16:24
    zodia taur-gemeni

    Cum ar putea fi o relatie intre o femeie taur (adica eu) si un barbat gemeni?

  • chrisstina, miercuri, 06.08.2014 10:08
    taur-fecioara

    Sunt taur si am un iubit fecioara .Suntem impreuna de 2 ani XD si ne merge foarte bine .

  • carmen, joi, 19.09.2013 13:06
    dspre barbatul taur

    da, e adevarat. cristina are perfecta dreptate. sunt foarte egoisti si se hranesc cu durerea celor de langa ei. trag totul in favoarea lor fara a le pasa de persoana care ii iubeste. feritiva sunt foarte falsi.

  • ester, luni, 03.06.2013 19:14
    taur-balanta

    iubesc mult de tot o balanta,vorbim cam de 1 an..sunt foarte curioasa sa aflu..relatiile astea au o durata lunga?au sanse? l0vex:X ( i MUST know that#$

  • Stefan Daniela, luni, 03.09.2012 15:28
    zodia taur

    sunt taur, cred ca suntem cei mai realisti din tot horoscopul, fatul ca nu ne lasam calcati in picioare nu este un defect ci o calitate. Noi stim ce vrem de la viata si suntem cu picioarele pe pamant.

  • Cristiana, sâmbătă, 26.05.2012 15:43
    Despre barbatii taur

    Buna. Femeile taur nu stiu cum sunt, dar barbatii foarte egoisti si ascunsi, ii intereseaza numai imaginea si familia lor si lasa pe planul doi femeia din viata lui. Aveti grija ca veti avea nevoie de multa rabdare si mult tact. Nu au incredere in nimeni, nici macar in ei. Cand e vorba sa ia o decizie o iau numai in favoarea lor, nu se gandesc la persoana de langa ei si sunt cruzi si sadici. Testeaza limitele femeilor in permanenta. Pupici de la o persoana care a trait un calvar cu un taur.

  • nana08, duminică, 29.04.2012 20:21
    21 mai,taur sau gemeni

    Buna, sunt nascuta pe 21 mai si ma intrebam daca ma puteti ajuta sa 'ma lamuresc' in ce zoide ma aflu..ma regasesc intr-adevar in descrierea zodiei taur..incapatanata FOARTE, gurmanda,stabila ,perseverenta,posesiva..etc conteaza ora? 12 si cateva minutele noaptea..noaptea dintre 20 si 21 mai :) multumesc mult a, si ce stiti despre relatia dintre un capricorn si un taur, din experienta proprie? il plac foarte mult pe acest capricorn rece..stiu ca e doar o carapace dar ma 'tortureaza' cu indiferenta lui, cand eu nu vreau decat sa il strang in brate pana il las fara aer :-< damn this friendzone ..ok astept raspuns/uri! O zi faina fetelor din toate zodiile! :)

  • any, marţi, 10.04.2012 22:07
    combinatia dintre taur si varsator ce rezulta?

    combinatia dintre taur si varsator ce rezulta?el e varsator si eu taur

  • any, marţi, 10.04.2012 22:04
    chiar asa

    taurii nu sunt materialisti sub nici o forma ei cauta doar iubire iubire iubire si incredere pasiune focul acela de la inceputul oricarei relatii ma faceti sa rad cu aberatiile voastre de doi bani taurii cred ca sunt cele mai perfecte zodii nu ar insela deloc nici daca nu ai un sfant in buzunar adik eu ma refer la mn ca eu asa as face si fac in continuu

  • any, marţi, 10.04.2012 21:57
    nu-i adevarat

    ma refer la partea cu compatibilitatile esti compatibil cu cine vrei si cu cine iubesti nu sunt de acord cu prostiile astea de ex eu st nascuta pe 15 mai si nu sunt materialista si vreau o relatie strict bazata pe incredere si iubire din belsug

  • loredana, miercuri, 04.04.2012 01:55
    cred ca esti berbec

    fata spune ca e nascuta pe 20 aprilie la ora noua seara .......

  • lidia, duminică, 26.02.2012 08:36
    zodia taur si relatiile

    sunt o femeie taur, prima decada nici pe departe materialista combinatia taur gemeni dezastruasa am fost casatorita si n-a mers combinatia taur leu doar din punct de vedere erotic altceva nimic taur feciora una reusita din toate punctele de vedere

  • lidia neagoe, duminică, 26.02.2012 08:30
    elena

    elena a spus; sunt nascuta pe data de 20 aprilie ora 21 si 5 minute de unde zodia gemeni? este in zodia berbec ,am si eu o fata nascuta in aceeasi zi dar ora diferita .elena doar asscendentul trebuie sa-l aflii esti berbec fara discutii

  • sorinutzz_a, joi, 23.02.2012 21:38
    nu suntem materialiste

    in nici un caz femeia taur nu e materialista.adevarat ca iubeste luxul, dar munceste pt a obtine asta, pt a avea ceea ce isi dpreste

  • maria, vineri, 06.01.2012 01:30
    taur-rac

    combinatia perfecta! nimic mai adevarat! ambii avizi dupa sex si confort,relatia perfecta!

  • crazy_about_you, sâmbătă, 03.09.2011 19:11
    e adevarat

    snt zodia taur si ma mandresc cu asta :) e adevarat sunt putin materialista dar bani nu snt totul,alesul va avea de munca cu mne

  • dana, marţi, 16.08.2011 18:47
    compatibilitati

    eu taur, el fecioara oribil. eu taur, el scorpion-perfect!

  • vali, joi, 28.07.2011 11:34
    materialista?

    tare de tot...auzi, materialista. dar cine nu e. sa nu-mi spuneti ca altei zodii ii repugna banutii si luxul. ce panarama de articol.

  • Asha, joi, 21.07.2011 20:20
    dragoste

    sunt taur......recunosc imi place luxu insa nu sunt intratit de obsedata de bani,incit sa renut la barbatu iubit din cauza ca numi poate oferi la moment acest lux,el tot este taur si ne iubim,si totul vom face impreuna,ca pe urma nimeni sa nu aiba pretentii..........

  • ari, joi, 14.07.2011 16:27
    experienta..

    si va pot spune din experienta ca sunt fffffff bune la pat,au sarutul cel mai dulce si sunt materialiste , nu ai bani kiar de te iubeste ...te lasa..

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro