Barbatul fecioara

Esti femeia care poate sa il surprinda in fiecare clipa! Combinatia dintre voi este interesanta, plina de pasiune si de o sexualitate vulcanica, iar activitatile sociale vor face relatia si mai stimulanta. Va reusi sa te aduca cu picioarele pe pamant, iar tu va trebui sa ii acorzi incredere. In momentele in care vei deveni foarte tacuta, el va simti nevoia sa evadeze din relatie. Sunteti pasionati de calatorii, iar acestea va pot scoate din monotonie.


Barbatul balanta

Alaturi tine, acest barbat va cunoaste dragostea adevarata. Tu il vei invata ce inseamna aventura, exaltarea si iesirea din plictiseala. Atractia dintre voi va fi instanta, iar relatia ar putea fi una de lunga durata.



Barbatul scorpion

Va intelegeti bine, atat ca amici cat si ca iubiti. Iesirile cu prietenii si in natura va vor stimula relatia de cuplu. Il vei intriga sexual in fiecare clipa. Amandoi aveti nevoie de independenta si de partide de sex extraordinare. Va veti indragosti unul de celalalt foarte repede, dar incapatanarea voastra ar putea fi o problema...

Il trebuie sa renunte la posesivitate si sa renunte la minciuni, daca nu vrea sa te piada!


Barbatul sagetator

Poate fi o relatie provocatoare si plina de surprize. Sunteti o combinatie interesanta intre talent, prietenie si sexualitate. Aveti noroc de faptul ca nu aveti timp sa va plictisiti niciodata, pentru ca aveti pasiuni comune. Daca amandoi reusiti sa fiti loiali unul celuilalt, cu singuranta veti avea o relatie lunga si fericita impreuna!



Barbatul capricorn

Ca amici, va intelegeti extraordinar de bine si exista posibilitatea unei iubiri de neuitat. Il vei considera foarte sexi, mult prea serios, iar el va spune despre tine ca esti cam libertina pentru gusturile lui.

Aveti multe de invatat unul de la celalalt si veti impartasi destule secrete. Relatia este perfecta pentru aventuri si amicitii de lunga durata.


Barbatul varsator

Fie va placeti de la inceput, fie niciodata. Sunteti semne similare si considerate revolutionarele zodiacului. Sunteti independenti, inovativi si vesnic stimulati sexual. Tocmai din cauza asemanarilor prea multe vor exista probleme intre voi.


Daca atractia este destul de puternica, cu siguratanta veti trece peste multe obstacole. Cum provocarile intelectuale si sexuale nu vor disparea niciodata, relatia voastra se afla pe un drum bun...   


Barbatul pesti

Ati putea fi prieteni pe viata. El va fi innebunit dupa modul tau de a-ti trai viata, se va simti in singuranta alaturi de tine, iar in dormitor... vor iesi scantei!

El iti va respecta stilul de viata neortodox si isi va dori o relatie amoroasa cu tine, pentru ca atunci cand sunteti impreuna, puteti cuceri lumea. Tu trebuie sa ii respecti creativitatea pentru a nu-l pierde definitiv. El ar trebui sa renunte la incapatanare, altfel nu veti ajunge nicaieri. Acest barbat nu poate fi controlat, nici manipulat de nimic si nimeni. Nu uita acest aspect!
  • denisa, marţi, 14.10.2014 16:08
    zodii

    bai Laurentiu sau cum te cheama pe tine , daca eram nevasta-ta si daca vedeam ce ai scris tu mai sus pai cred ca iti luai si bataie

  • florin, luni, 23.06.2014 01:01
    zodia varsator femeie

    pt Laurentiu Multumesc mult

  • Laurentiu, luni, 12.05.2014 16:19
    Descrierea Varsatoarei ? Fals !!

    Domnilor, doamnelor, cunosc ceva Varsatoare si intr-o anumita masura este adevarat ce s-a scris aici. Insa nu si in cazul sotiei mele, cu care sunt casatorit de 22 de ani plus inca 5 inainte ca prieteni. Exista si Varsatoare extrem de linistite, calme si calde si mai ales fara nici un spirit de aventura. Varsatoare carora pur si simplu le place sa stea acasa si nu ar iesi de acolo decat dupa ce afla exact unde sunt invitate. Varsatoare extrem de conservatoare si statice, care o data ce si-au stabilit echilibrul cu partenerul nu mai vor sa experimenteze nimic nou ! Suna uluitor poate, dar asa este sotia mea. Cu toate acestea, poate tipic zodiei, mi s-a lipit de la bun inceput de suflet si acolo a ramas si astazi. O fata linistita, calda, blanda, de o rara frumusete si care nu-si provoaca partenerul mai deloc. Varsatoarele pe care le cunosc eu sunt justitiare, egoiste, materialiste si cand se infurie devin tare dificile. Multe sunt nemaritate, altele si-au gasit cu greu un partener. Nu toate sunt frumoase, insa cele care sunt sunt ca niste ingeri. In general sunt firi aparent mai putin sentimentale si foarte calculate, e adevarat. Am scris aceasta descriere pentru a arata ca aceasta zodie da personalitati foarte variate care nu se dezvaluie chiar imediat. As mai spune ca sotia mea are ascendent in Rac, ceea ce explica multe la ea. Dar ascendentul incepe sa domine abia dupa 30 de ani, ori eu o cunosc de cand avea 18 si era la fel. Asadar Varsatorul este o zodie extrem, extrem de diversa. Cum mai spunea cineva pe forum, poate ca ceea ce conteaza e buna intelegere si mai putin zodia. Jur ca atunci cand am ochit-o si m-am dat la ea habar nu am avut ce zodie e si nici nu credeam in asa ceva. Eu...sunt Scorpion. :))

  • mihaela, miercuri, 26.03.2014 17:32
    varsator

    ooo,doamne,care mai de care :)).ideea e ca daca vrei sa simti ca traiesti alege-ti o varsatoare ;)

  • [email protected], joi, 05.09.2013 11:20
    varsatoare

    tot ce scrie despre varsatori ma caracterizeaza ;x

  • hammer, marţi, 21.08.2012 18:11
    femeie varsatorr barbat rac

    servus la toata lumea apropo ios rac si sotia mea varsator eu am 16 ea 17 stam impreuna de doua luni si vreau sa va spun ca e ceva adevar si nu prea in viata de zi cu zi nui nicio problema nici in pat insa cand facem sex ea se opreste de multe ori avem preludiu maxim o ora si cand facem sex o facem toata noaptea si oral si pe la spate toate pozitiile insa cand ma pun serios pe treaba se opreste dupa vreo30 de minute si normal pot 3 ore fara sa ma opresc iau o pauza de doua saruturi si iar pana dimineata na si cum va spus cica odata prea tare odata prea mare la 20 lungime 16 17 grosime nu prea cred cai mare orgasme are insa ma roade gandu ca no satisfac please please puteti sami spuneti ce sa fac merci

  • simo, marţi, 22.03.2011 03:01
    adevarat

    tot ce spune la mine se potriveste k o manusha..si stiu k st kte o data cicalitoare..si iarasi imi place noul..banalul ma plictiseste ingrozitor..mi a plaqt qm ne a descris..;):)

  • b.b, sâmbătă, 25.12.2010 18:04
    varsatoare capricorn

    nu mai stiu ce sa cred. am citit atat de multe lucruri.....si nu credeam ca o s ami se intample mie sa imi gasesc un barbat capricorn, nici vorba sa ma si indragostesc de el. si totusi asa a fost sa fie. insa..totu e cu nabadai intre noi. ne iubim si o stim amandoi, insa mereu suntem contra la toate..o relatie interesanta si ciudata de iubire......

  • Linok, vineri, 10.12.2010 22:47
    Varsator_Capricorn

    Sunt multe lucruri adevarate....dar nu toate!

  • claudia, joi, 18.11.2010 13:27
    dragoste si sex femeia in zodia varsator

    foarteeeeeeeee adevarat!!!si eu kre nu credeam in zodii.......

  • m0r3nN@, sâmbătă, 30.10.2010 13:59
    :D

    este foarte adevarat.....nuj dc,dar mi se potriveste de minune

  • KiTtyRoXxy, joi, 28.10.2010 16:40
    :)

    nu imi vine sa cred cat poate4 fi de adevarat acest zodiac,mi se potriveshte de minune:D

  • Eu, vineri, 15.10.2010 16:53
    :)

    Alexa, nu este cea mai buna zodie, toate sunt la fel de bune. Fiecare zodie se caracterizeaza prin ceva, oamenii au anumite personalitati, oricum este o zodie buna

  • teo, miercuri, 29.09.2010 23:23
    zodia mea

    tot ce se scrie despre zodia varsator este adevarat ma regasesc in aceste randuri

  • claudia, luni, 20.09.2010 06:27
    DRAGOSTE SI SEX

    am si eu un Eistein sagetator in viata mea dar uneori dispare din viata mea apoi ,apoi revine dar ne intelegem perfect si nu-i reprosez nimic.

  • ana, joi, 16.09.2010 12:25
    barbatul peste

    am si eu un asa exemplar acasa .sunt varsatoare si ,,se pare ca se potriveste descrierea ...pt amindoi ..

  • scooby, joi, 09.09.2010 19:29
    sexy varsatoarea

    "Un Einstein foarte sufletist ar fi perfect pentru tine". Ooooo, daaaa! totalmente de acord. Dar buna gospodina si organizata - ma tem ca nu voi fi niciodata. Si daaa, ma implic si in relatii "satelite" in afara de relatia stabila, dar numai pentru confirmare ca "i still have it" :D

  • Luminita, miercuri, 25.08.2010 15:03
    :D corect

    foarte adevarat :D niciodata nu am avut de pierdut ;))

  • emilia, miercuri, 25.08.2010 10:21
    pace si iubire

    corect.nu sufar de singuratate.ma bucur de viata. mi se potriveste descrierea,ca o manusa.

  • alExa, vineri, 23.07.2010 17:48
    adevaratt totu :O

    adevartt totu oricum cea mai bunaa zodiee :X:X

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro