Dulceaţă de banane şi grapefruit
Dulceturi si conserve / 20.09.2011

Ingrediente

500 grame pulpă de grapefruit roşu
250 grame banane
350 ml suc de portocale
un plic de gelatină alimentară
un plic de sare de lămâie

Mod de preparare

Pulpa de grapefruit decojită, bananele şi sucul de portocale se pun la fiert într-o oală, unde se amestecă bine cu gelatina şi cu sarea de lămâie. Cât timp este pe foc, compoziţia se amestecă în continuu. În momentul în care dulceaţa capătă o consistenţă legată, se ridică oala de pe aragaz, se îndepărtează spuma şi se umplu imediat borcanele care, înainte de a fi depozitate la loc întunecat şi răcoros, se lasă pe capac circa 5 minute.

  • mihaela feodorov, marţi, 21.10.2014 18:08
    zahar??

    am facut eu fara zahar, e necomestibila

  • miio, joi, 20.09.2012 18:43
    ZAHAR

    Cum intreba si Popa Paulina . Reteta se face fara zahar ?

  • bakerbunny, miercuri, 07.12.2011 11:44
    reteta povirla

    Asta este magiun sau mai bine "povirla".

  • POPA PAULINA, joi, 29.09.2011 15:53
    Dulceata de banane si grapefruit

    Reteta se face fara zahar?.Multumesc pentru raspuns.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro