Operaţie estetică pentru fund: Fese bombate cu sfoară
Frumuseţe · Chirurgie estetica / 19.10.2011

Cea mai recentă invenţie la care apelează vedetele pentru a avea un fund bombat se numeşte lifting fesier brazilian sau "fese braziliene". Află totul despre liftingul fesier de la medicul Florin Juravle, specializat în chirurgie plastică, reconstructivă şi chirurgie estetică!

Cea mai recentă invenţie la care apelează vedetele pentru a avea un fund bombat se numeşte lifting fesier brazilian sau "fese braziliene". Află totul despre liftingul fesier de la medicul Florin Juravle, specializat în chirurgie plastică, reconstructivă şi chirurgie estetică!

Se spune că Jennifer Lopez a făcut pentru "partea din spate" ceea ce Pamela Anderson a făcut pentru "partea din faţă". În ultimii ani, fesele şi abdomenul au primit mult mai multă atenţie decât oricând înainte, mai ales că multe staruri de cinema, inclusiv J-Lo (Jennifer Lopez) şi Beyonce, au apelat la intervenţii estetice de conturare fesieră. 


 
În aproape toate culturile, fesele bine proporţionate, rotunjite au fost dintotdeauna unul dintre factorii determinanţi ai frumuseţii feminine, un semn de vitalitate şi fertilitate. Mai mult decât atât, moda actuală dezvăluie mai multe părţi ale corpului, făcându-ne mai conştienţi de imperfecţiunile noastre, oricât de mici. Deci nu e de mirare că tot mai multe femei întreabă chirurgii esteticieni despre augmentarea (mărirea) fesieră sau despre liftingul fesier brazilian. 

4 metode care îţi remodelează fesele

 
Liftingul fesier este o procedură cosmetică ce ridică şi conturează fesele cu obţinerea unui profil tineresc, proeminent, plin de viaţă, senzual. Există o serie de tehnici de lifting fesier care oferă rezultate diferite. Ca la orice intervenţie de chirurgie estetică, alegerea potrivită va depinde de nevoile şi dorinţele fiecărei femei.

Îmbunătăţirea conturului fesier se poate face prin:

1. Eliminarea excesului de piele (dacă este prea multă piele pe fese cu aspect flasc, "atârnând”);


 
2. Implanturi (din silicon, poziţionate în interiorul feselor submuscular sau subfascial, printr-o incizie ascunsă în cuta dintre fese). Procedura implică un timp de recuperare destul de lung şi probleme de adaptare la senzaţia de implanturi, dar cu rezultatele cele mai evidente;
 
3. Injectare de grăsime proprie (o opţiune excelentă, cu aspect natural, pentru care nu există risc de reacţie alergică sau de respingere ca în cazul procedurilor ce implică materiale sintetice). Această metodă este cu beneficiu dublu - implică lipoaspiraţia  grăsimii în plus din alte zone precum abdomenul, coapsele, şoldurile şi transferul acesteia în regiunea fesieră cu accentuarea profilului posterior;

 
4. O asemenea operaţie estetică pentru fund presupune şi Lipoaspiraţia (în situaţiile când grăsimea fesieră este distribuită prost);
  
5. Liftingul fesier brazilian sau lifting cu fire de suspensie. Această procedură minim invazivă oferă rezultate excelente de ridicare a feselor, cu un timp de recuperare foarte scurt. Se utilizează fire de sutură speciale introduse cu ajutorul unui ac lung şi subţire pentru a ridica din interior ţesuturile fesiere, dând un aspect mai ferm şi mai plin, fără a lăsa cicatrici şi fără a necesita anestezie generală. Reacţiile adverse care pot să apară după efectuarea intervenţiei sunt: vânătăi şi un disconfort local la mers, sărit, alergat, care dispar de regulă în câteva zile. Procedura este, de asemenea, destul de accesibilă, precum şi reversibilă.  

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro