15 vedete care și-au schimbat radical look-ul în 2017. Ce culori de păr și tunsori au ales

Coafuri / 14.01.2018

Transformările radicale de look au devenit o adevărată pasiune pentru starurile de la Hollywood. Vedetele își schimbă frecvent culoarea părului și tunsoarea, iar rezultatele obținute sunt adesea impresionante.

În 2017, numeroase celebrități au ales să-și modifice complet părul, cele mai multe dintre ele optând pentru tunsori îndrăznețe și culori interesante. Iată care sunt cele mai importante schimbări de look din 2017:

Kim Kardashian

Kim Kardashian și-a șocat fanii anul trecut, când a trecut de la brunetul său clasic la o nuanță foarte deschisă de blond argintiu.



Kate Hudson

Kate Hudson s-a tuns foarte scurt în luna iulie a anului trecut pentru un rol dintr-un film ce va fi lansat anul acesta.



Emilia Clarke

Actrița din "Game of Thrones a purtat o perucă blondă de-a lungul celor cinci sezoane ale acestui serial de succes. Dar în 2017 aceasta a decis să-și decoloreze părul, astfel că în prezent are o nuanță de blond platinat.



Cara Delevingne

Și Cara Delevingne s-a ras pe cap anul trecut pentru un rol. Vedeta are în prezent o tunsoare foarte scurtă și părul blond platinat.



Katy Perry

Cântăreața Katy Perry a fost nevoită să se tundă scurt pentru că părul său era foarte degradat din cauza decolorărilor repetate. Cu toate acestea, rezultatul este unul excelent.




Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a renunțat în 2017 la șatenul său caramel și a adoptat o nuanță de blond căpșună.



Lily Collins

Actrița Lily Collins a trecut de la o nuanță de șaten la una de blond cald, care îi pune excelent sprâncenele în evidență.


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro