Coafuri tari: Cele mai noi 6 tendinţe din Londra

Chic Modernism: "Acest trend este despre farmecul contemporan", spune Sam. "Look-ul costisitor şi excesiv de îngrijit al părului nu mai este la modă. Aici vorbim de o abordare proaspătă care este uşoară şi modernă.  Este o stare de spirit care combină naturalul cu luxul pentru a rezulta o simplitate nouă care derivă de la o viaţă sănătoasă. Acest lucru pentru păr înseamnă casual, elegant, dar discret în acelaşi timp”. În trend total este „coada de cal lustruită cu lux” a lui Jaeger, cu lungimea părului prinsă pe o parte a capului şi desparţită de o cărare în partea laterală a capului , în timp ce coada puternic stilizată cade pe umăr emanând un aer sofisticat şi modern. Cu tema sa de "Dolce Vita" modernă, Sam a creat un look pentru Blumarine inspirat de starurile pline de farmec din filmele lui Federico Fellini, dar cu un aer mai "tânar şi mai proaspăt". Cozile de cal se regăsesc în stilul ocazional, care purtate jos pe gât conferă un aer liber şi casual. Pentru colecţia Moschino „Chic şi Ieftin”, Sam a pornit de la mesajul „minte sănătoasă în trup sănătos”: "Am vrut să aplic la acest look simplitatea naturii într-un mod sănătos, jucăuş". Sam a creat o coadă de cal casual, realizată pe părul proaspăt spălat şi condiţionat, adăugând o panglică sau rafie, pentru sensul de distracţie.
  • ioana, joi, 15.03.2012 11:34
    un articol foarte bun

    Un articol foarte interesant! Ma bucur sa citesc pe eva.ro articole despre cele mai recente tendinte in materie de hair si make-up. Trebuie sa iei esenta din acest articol! Felicitari eva.ro!

  • Dana, miercuri, 29.02.2012 11:47
    Oau

    Oamenii astia sunt platiti sa "creeze" asa ceva? Pai noi, femeile de rand, am fi multimiliardare, clar avem mai mult stil. Sunt curioasa ce femeie ar iesi pe strada cu parul in halul ala de imbacsit... pardon, wet. Sau look-urile acelea "diafane"... noi aratam asa cand ne trezim dimineata... asa e fetelor? :) Da, inteleg ca-s coafuri de podium, dar totusi...

  • larisa, miercuri, 29.02.2012 06:40
    Nasol

    Daca ciufulitele alea reprezinta stilul diafan, atunci chiar suntem in evul mediu...Si cum sa porti "stilul umed" ,zici ca nu s-au spalat pe cap de 2 saptamani?

  • Adelina, marţi, 28.02.2012 23:15
    Neinteresant.

    Nimic surprinzator!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro