Părul tău: 10 coafuri pentru toamna lui 2011

Anii ’30: Vedeta
Sălbăticia şi libertatea anilor ’20 fuseseră date uitării, iar femeile nu mai căutau look-ul uşor masculinizat al anilor ’20, când silueta şi feminitatea aproape că dispăruseră.  

„Este look-ul abordat astăzi de toate femeile, atât de cele tinere, cât şi de cele mai mature. Moda vintage este stilul-cheie al prezentului, iar această coafură clasică prezintă un retuş modern, prin cocul realizat.”  Sally Brooks

Cum se realizează


Pasul 1: Aplicaţi spumă de păr pe întreaga lungime a părului şi uscaţi părul; în timp ce uscaţi, periaţi-l  pentru a-i da strălucire.
Pasul 2: Împărţiţi părul în 3 părţi. Rulaţi părul din faţă pe bigudiuri calde de dimensiune medie,  sau folosiţi un ondulator cu diametru mare, pentru a crea un onduleu adânc. Împărţiţi părul de la spate în 2 părţi şi prindeţi fiecare şuviţă în coadă, cu ajutorul unor elastice.
Pasul 3: Pieptănaţi fiecare coadă şi pulverizaţi fixativ, pentru   a-l netezi înainte de a-l rula la spate în coc; prindeţi părul cu agrafe mari.
Pasul 4: Scoateţi bigudiurile pe care aţi rulat şuviţa din faţă; periaţi cu o perie din păr natural, apoi prindeţi bucla cu agrafe mari. La final, pulverizaţi fixativ pentru rezistenţă şi strălucire.

Sfatul lui Sally:
Periile din păr natural vor da părului un aspect neted, iar dacă veţi pulveriza fixativ pe perie, rezultatul va fi un păr ascultător, fără fire rebele ieşite din coafură.
  • lari, luni, 03.10.2011 17:19
    boring

    toate pt par drept:((...ca de obicei...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro