Părul tău: 10 coafuri pentru toamna lui 2011

Anii ’60: ’60 în cadenţă
Volumul şi lacul de păr erau esenţiale la începutul anilor ’60. Părul era tapat şi aranjat în forme înalte, cu mult volum. Faimosul cuib a rezistat de-a lungul acestei perioade şi continuă să apară chiar şi în zilele noastre pe covorul roşu.

“Interpretarea noastră a acestui look are volum şi coroana înaltă, precum şi adâncimea părţilor laterale, pentru a crea o tunsoare bob cu volum.” Sally Brooks

Cum se realizează

Pasul 1: Aplicaţi spumă la mijlocul şi pe vârfurile firelor de păr. Pulverizaţi fixativ la rădăcini, pentru a conferi părului rezistenţa şi volumul necesare stilizării.
Pasul 2: Uscaţi părul, periindu-l spre spate cu o perie din păr. Pentru a obţine volum, lăsaţi capul în jos atunci când uscaţi rădăcinile. După ce părul este uscat, pulverizaţi din nou fixativ pe toată lungimea firului şi periaţi din nou părul pe spate, folosind aceeaşi metodă, pentru a-i conferi o rezistenţă suplimentară.
Pasul 3: Plecând din partea din spate către cea din faţă, periaţi din nou părul şi pulverizaţi fixativ pentru rezistenţă.
Pasul 4: Neteziţi părul cu o perie din păr şi întoarceţi vârfurile spre interior, pentru a crea forma bob. Fixaţi coafura cu agrafe, dacă este necesar.

Sfatul lui Sally: Nu folosiţi fixativ decât după ce aţi dat părului forma pe care o doriţi.
  • lari, luni, 03.10.2011 17:19
    boring

    toate pt par drept:((...ca de obicei...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro