Păr bogat şi strălucitor

Dacă vrei să-l cucereşti instant, trebuie să ţii cont de o altă "slăbiciune" a bărbaţilor dobândită de-a lungul evoluţiei. Este vorba despre părul bogat şi strălucitor, un indiciu preţios pe care bărbaţii îl foloseau instinctiv (şi se pare că încă îl mai folosesc) pentru a evalua starea de sănătate a unei femei şi prin urmare capacitatea sa de reproducere. Iar ca să-ţi pui în valoare podoaba capilară, încearcă un mic truc: aplică întâi balsamul şi apoi şamponează. Usucă-ţi apoi părul cu foehnul trecându-ţi degetele prin el, pentru a obţine volum irezistibil. Chiar şi după ce simţi că părul este uscat mai foloseşte foehnul încă trei minute. Pentru a-şi păstra volumul trebuie să fie 100% uscat. La final aplică un ser pentru strălucire.

Piele perfectă

Pielea cu o strălucire delicată te transformă instant într-o apariţie extrem de sexy. După o exfoliere riguroasă şi o hidratare intensă a întregului corp, aplică pe zonele care vor fi expuse, precum decolteu, braţe, umeri sau picioare, o loţiune cu particule strălucitoare foarte fine. Ai grijă să optezi pentru un produs de foarte bună calitate, care îţi va oferi o strălucire delicată şi naturală! 

Zâmbeşte

Nu este nicio surpriză faptul că o faţă zâmbitoare este mult mai atrăgătoare decât una serioasă. Dar potrivit unui 
studiu realizat de Universitatea British Columbia, zâmbetul are capacitatea de a te face mai sexy în ochii bărbaţilor. Reprezintă un indiciu că eşti interesată din punct de vedere sexual. Iar dacă vrei să zâmbeşti fără reţineri la întâlnirea pe care o aştepţi cu nerăbdare, foloseşte un tratament pentru albire la domiciliu, care îţi oferă instant un zâmbet impecabil.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro