Frumuseţea ta: 8 trucuri de machiaj ca să arăţi ca nouă de Paşte

7. Machiajul ochilor
Te poţi limita doar la un strat de mascara sau, pe umbrele create cu blush, poţi încercă să construieşti un machiaj mai puternic, în culorile care îţi sunt pe plac. Nu te strădui să urmăreşti neapărat un trend, dacă simţi că ai o afinitate puternică pentru anumite culori. E frumos nu neapărat ceea ce “se poartă”, ci ceea ce ţi se potriveşte!

Secretul profesioniştilor: fie că trasezi doar o dungă simplă cu creionul sau aplici un fard, estompează excepţional de bine şi evită liniile clare. Curbează genele înainte de a aplica baza de mascara (cea de culoare albă). După cei ai aplicat mascara, periază întotdeauna genele, pentru a elimina excesul şi a crea un aspect natural.
 
Truc: Dacă ai ochii obosiţi sau înroşiţi îndrăzneşte să încerci o mascara în nuanţa albastru electric! Dacă ai ochii deschişi la culoare, irisul tău va căpăta o nuanţă fascinantă, cameleonică. Dacă ochii sunt căprui, irisul tău va avea o nuanţă hipnotică de verde sau chihlimbar auriu.
  • Mirela, vineri, 15.03.2013 00:34
    Machiaj

    Multumesc frumos pentru aprecieri :) Adresa mea de mail este publica pe pagina mea de web: [email protected] O zi frumoasa tuturor

  • sandu diana, luni, 28.01.2013 18:16
    machiajul

    imi place foarte mult cum lucrezi

  • rodica diana, luni, 28.01.2013 18:14
    machiajul

    cum pot sa ajung la tine verisoara as vrea sa mi fac mai multe chestii da mi adresa sa te gasesc ciao mirela

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro