Câştigă un zâmbet de 8000EURO ! DENT ESTET te provoacă la concurs!
Frumuseţe · Feature / 28.10.2010

Ştii deja cât de mare este puterea unui zâmbet frumos, cât de important este să ai o dantură impecabilă nu doar pentru a arăta bine, dar şi pentru a fi mai încrezătoare în propriile forţe. Mai mult...

Ştii deja cât de mare este puterea unui zâmbet frumos, cât de important este să ai o dantură impecabilă nu doar pentru a arăta bine, dar şi pentru a fi mai încrezătoare în propriile forţe.  
 
Însă ştii cum poţi obţine acel zâmbet de Hollywood?  
 
Ştii că şi în ţara noastră există specialişti în estetică dentară care prin tehnici moderne de tratament şi folosind elemente din zonă de beauty îţi pot crea un zâmbet atrăgător, în deplină armonie cu întreagă ta imagine?  
 
La DENT ESTET visul de a avea un zâmbet de invidiat devine realitate! Iar acum ai şansa de a-ţi crea noua imagine fără a fi nevoită să apelezi la propriul buget.

 
DENT ESTET vine încă o dată în întâmpinarea dorinţelor tale şi lansează un concurs inedit: "Câştigă un zâmbet de 8 000 EURO!" Dacă visezi să ai o dantură perfectă, participă la concurs şi câştigă:
                                                                                       

Un smilemakeover în valoare de 8000 de euro !

 
Urmăreşte concursul aici şi profită de şansa unică de a-ţi transforma zâmbetul prin cele mai populare proceduri de îmbunătăţire a imaginii:
 
LUMINEERS (faţete dentare)

 Sunt preferatele specialiştilor în estetică dentară din întreagă lume datorită faptului că nu necesită şlefuirea dintelui. Fiind realizate în străinătate la standarde înalte de calitate şi aplicate pe suprafaţa dinţilor de către dr. Ionela Dumitru - specialistul DENT ESTET care a introdus Lumineers în Romania- ele au garanţie pe viaţă!  
 
Aparatul dentar INCOGNITO
Este invizibil din exterior, poate fi purtat la orice vârstă, iar rezultatele sale uimitoare se văd imediat!
 
Albirea dentară ZOOM
Poţi avea un zâmbet strălucitor, în doar 60 de minute fără ca smalţul dinţilor să fie afectat!

 
Remodelarea buzelor
Iar în final, pentru că transformarea să fie completă, poţi beneficia de un tratament de remodelare a buzelor menit să elimine ridurile inestetice din jurul gurii şi să definească buzele.  
 
Pentru a afla de la un specialist ce procedură este potrivită zâmbetului tău, programează-te!
 
Îţi vei dori să dedici două minute unei imagini de invidiat pentru o viaţă întreagă
Concursul se va desfăşura în perioada 10 noiembrie - 10 decembrie 2010 pe site-ul dentestet.com
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro