Galenic și Avene, cadouri de Sărbători
Frumuseţe / 05.11.2013

Pentru femeile care se gandesc la solutii pentru invigorarea si refacerea tenului obosit dupa petrecerea de Revelion si ar indragi o infuzie rapida de tinerete si prospetime, recomandăm:

Set-cadou de la GALENIC:

Crema Galenic Ophycee cu efect de lifting si de intinerire, cu extract albsolut de alge albastre, pentru ten normal mixt (50ml)
CADOU Apa Demachianta micelara Galenic Pur, cu efect de oxigenare, cu note proaspete de flori albe, demachiaza tenul si ochii delicat si eficient (50ML)
Gel Exfoliant Oxigenant Galenic Pur (20ml), un tratament purifiant care curata in profunzime, exfoliaza si indeparteaza delicat impuritatile si celulele moarte.

Pretul pachetului: 150 Lei
 
Pentru hidratarea si frumusetea tenului pe timp de iarna, recomandam produse de ingrijire special concepute pentru tenul sensibil si uscat.

Set-cadou AVENE:
 
Crema hidratanta Avene Hydrance Riche UV (40 ml) - ingredientele sale hidratante sporesc absorbţia şi difuzia de Apă Termală Avene şi limitează pierderea de apă de la nivelul pielii.
CADOU Lapte de curatare delicat Avene (200 ml) - Îndepărtează machiajul şi curăţă fără a usca tenul. Ideal pentru tenul sensibil si uscat:
Pretul pachetului: 72 ron


 
SAU
 
Set-cadou AVENE:
 
Crema hidratanta Avene Hydrance Legere UV (40 ml) – formula light, non-grasa, hidrateaza si calmeaza pielea multumita formulei bazate pe Apa Termală Avene si are efect fotoprotector.


CADOU Masca hidratanta calmanta Avene (50ml) – chiar daca tenul tau e normal, mixt, uscat sau acneic, pielea are nevoie de hidratare delicata. Masca hidratanta de la Avene este o “baie de blandete” veritabila pentru ten. Cu proprietati hidratante si de hranire, uleiul de sofranas si glicolii ajuta la refacerea barierei epidermei si hidrateaza.


Pretul pachetului: 72 ron

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro