Celulita mea: Top 3 cele mai eficiente tratamente din saloane
Frumuseţe · Ingrijirea corpului / 06.06.2012

Ai tot încercat să scapi de celulită cu diete drastice şi masaje dureroase, dar imediat ce ai întrerupt tratamentul stratul adipos şi-a făcut din nou apariţia. Te gândeşti că nu mai există cale de alungare a “cojii de portocală” de pe coapsele tale? Atunci nu ai încercat unele dintre cele mai bune tratamente de remodelare corporală. Iată care sunt tratamentele recomandate de expertii de la clinica SlimArt.

Ai tot încercat să scapi de celulită cu diete drastice şi creme ineficiente, dar imediat ce ai întrerupt tratamentul stratul adipos şi-a făcut din nou apariţia. Te gândeşti că nu mai există cale de alungare a “cojii de portocală” de pe coapsele tale? Atunci nu ai încercat unele dintre cele mai bune tratamente de remodelare corporală. Iată care sunt tratamentele recomandate de expertii de la clinica SlimArt.

1. Aparatul Vela Smooth, elimini celulita şi conturezi corpul


VelaSmooth este soluţia ideală pentru combaterea celulitei, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, conturarea şi tonifierea zonelor afectate de celulită, precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului. Forma aparatului şi designul suprafeţei care intră în contact cu pielea permit esteticianei să acţioneze precis şi selectiv, pe zonele cu probleme.


Aparatul VelaSmooth utilizează tehnologia ELOS, care a revoluţionat metodele de luptă cu celulita, fiind, la ora actuală, singura soluţie care combină 4 tehnologii diferite: energia optică cu infraroşu, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi forţa mecanică, prin intermediul rolelor mecanice.
Aşadar, celulita nu are scăpare.

Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, facilitând restructurarea şi remodelarea pielii, infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase, vacuumul pulsat îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, prin masarea profundă a pielii.


2. Împachetari Melting Point cu efect intensiv anticelulită


Este un tratament pe bază de ozon care topeşte orice tip de celulită. În tratament, uleiul energetic şi soluţia modelantă anticelulitică folosite sunt completate perfect de acţiunea nămolului din alge marine, cu care se realizează împachetarea propriu-zisă. Acesta din urmă stimulează circulaţia şi protejează vasele de sânge.

Acţiunea sa lipolitică favorizează schimburile metabolice, dezintoxicarea rapidă şi stimularea straturilor pielii, în acţiunea de eliminare a celulitei. Aşadar, dacă vrei să elimini celulita, să tonifiezi ţesuturile şi să încetineşti procesul de îmbătrânire a pielii, tratamentul Melting Point pe bază de ozon este alegerea potrivită.


3. Masajul anticelulitic, eficient şi de durată


Este una dintre cele mai eficiente metode de a trata celulita. Deşi e vazută ca un simplu inconvenient estetic, celulita este o afecţiune a pielii şi ea trebuie tratată ca atare de o persoană specializată, kinetoterapeutul, care va folosi creme reductoare profesionale şi uleiuri cu efect anticelulitic.

Masajul constă în manevre cu efect în profunime: fricţiune, frământat şi tratează toate straturile de piele afectate. Acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi activează circulaţia sângelui.


Atenţie însă, oricare ar fi procedura aleasă, rezultatele obţinute vor fi eliminate rapid dacă nu se trece la un regim alimentar sănătos şi la o formă oarecare de sport. (foto: iStockphoto)
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro