Nu aplici blush

Dacă foloseşti fond de ten, pielea ta va avea o culoare complet uniformă, iar tu vei părea obosită, pentru că nuanţarea naturală a pomeţilor va fi acoperită. Foloseşte un blush într-o nuanţă cât mai naturală pentru a accentua delicat pomeţii. Vei părea instant plină de viaţă!

Foloseşti prea mult creion dermatograf

Folosirea exagerată a creionului dermatograf îţi poate face ochii să pară mai mici. De asemenea, dermatograful negru foarte închis scoate în evidenţă vasele capilare de sânge de pe globul ocular, făcându-ţi ochii să pară şi mai obosiţi dacă ai pierdut câteva ore de somn. Pentru a-ţi împrospăta privirea, aplică pe interiorul pleoapelor inferioare un creion dermatograf într-o nunaţă nude deschisă.


Nu îţi împrospătezi machiajul de-a lungul zilei

Creionul întins, rujul şters sau fondul de ten estompat de-a lungul zilei pot fi responsabile pentru un chip aparent obosit. O scurtă pauză de împrospătare a machiajului care să încludă ştergerea urmelor de creion întins şi aplicarea unui corector în zonele cu probleme poate face diferenţa dintre un look fresh şi unul obosit.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro