Mirela Paduraru si MONROE Make-up Academy: O noua colaborare de succes!
Frumuseţe / 15.09.2014

Incepand cu data de 10 septembrie, MONROE Make-up Academy isi deschide portile, pornind la drum impreuna cu trainerul si make-up artistul de succes, Mirela Paduraru.

MONROE Make-up & Beauty este primul Studio Express de make-up si coafura din Romania unde poti beneficia de un tratament de star, fara o programare telefonica in prealabil.
Mirela Paduraru este consilier in estetica, trainer cosmetica si machiaj profesional. De-a lungul carierei sale, numele ei a fost asociat cu branduri celebre de cosmetica sau machiaj, in prezent fiind Ambasador Intraceuticals.

Mirela Paduraru se numara printre putinii consultanti din Romania specializati in schimbari de look progresive, consiliere estetica si visagim. In anul 2013 a fost primul specialist roman premiat de Gina Brooke – make-up artistul Madonnei, pentru merite deosebite in promovarea brandului Intraceuticals, preferatul vedetelor Hollywood.


Intr-o atmosfera colorata, MONROE Make-up Academy te invita sa inveti adevaratele secrete ale machiajului profesional, devenind un make-up artist de succes.

Cursul MONROE Make-up Academy dureaza 6 saptamani, timp in care vei invata teoria culorilor, demachierea / pregatirea tenului inainte de make-up,  machiajul de zi si cel de seara, machiajul de mireasa, machiajul de fotografie, corectarea sprancenelor si, mai ales, mult doritul smokey-eyes.

Partenerul oficial al scolii de make-up MONROE Make-up Academy este brandul international EVA GARDEN.

La acest eveniment au fost prezente: Doinita Oancea, Izabela Panescu, Ioana Picos si Natalia Selegean.

Care sunt beneficiile M.M.A?

    inveti arta make-up-ului de la cel mai bun trainer din tara, Mirela Paduraru, premiata de Gina Brooke – make-up artistul Madonnei;
    pe parcursul cursului vei cunoaste vedete, persoane publice, modele renumite, fotografi si hairstilisti consacrati care iti vor dezvalui ce asteptari au de la un make-up artist, precum si secretele colaborarilor de succes;

    cei mai buni cursanti devin make-up artisti MONROE Make-up and Hair Lounge;
    vei avea sansa sa participi la Masterclass-urile cu circuit inchis organizate de Mirela Paduraru;
    participarea la toate shooting-urile, prezentarile de moda si colaborarile MONROE
    iti vei construi portofoliu de profesionist (coaching portofoliu, folosirea produselor scolii, suportul si indrumarea profesorului pe parcursul intregii sedinte foto);
    1 hairstyle gratuit din partea unui hairstylist MONROE;

    locatie pentru poze – gratuit MMA sau Studio Foto Profesional;
    preturi preferentiale pentru un fotograf si un model renumit;
    reduceri la achizitionarea de produse profesionale de make-up (20% - 40%);
    promovare gratuita: fiecare absolventa va fi trecuta la sectiunea MONROE MAKE-UP ARTIST cu link catre site-ul si facebook-ul ei.

La finalul cursului, primesti o diploma acreditata prin care demonstrezi ca esti un adevarat make-up artist.


Tel inscrieri: 0721.442.099
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro