Noua gama Caudalie Polyphenol C15 declanseaza ofensiva impotriva ridurilor
Frumuseţe / 30.04.2014

Pentru femeile care tocmai au implinit 30 de ani, aflate in cautarea unor produse pentru ingrijirea pielii, care sa fie foarte eficiente si extrem de tolerante, Caudalie a creat un regim extrem de puternic, care lupta impotriva oxidarii si a ridurilor.

Acesta contine trei tratamente-expert, care reincarca pielea pentru a-i intensifica tineretea, atat la suprafata, cat si in profunzime.

Serul de Aparare Anti-Rid este produsul cu cea mai mare concentratie de ingrediente active din gama Polyphenol C15. Acest concentrat pentru intinerire actioneaza intens si in profunzime pentru a corecta ridurile si a reintari sistemele naturale de aparare ale pielii.

Fluidul de Protectie Impotriva Ridurilor SPF 20 cu Spectru Larg este un scut anti-oxidant in adevaratul sens al cuvantului si companionul perfect al pielii pe tot parcursul zilei.



Crema Anti-Rid pentru Ochi si Buze lupta impotriva oxidarii, ridurilor, cearcanelor si ochilor umflati. Acest gel-crema ataca orice problema care afecteaza conturul ochilor si buzele.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro