PROFESSIONAL BRANDS LANSEAZA REPÊCHAGE in Romania
Frumuseţe / 05.11.2013

Professional Brands Marketing & Distribution anunta parteneriatul cu REPÊCHAGE, brand cu care a semnat un acord de distributie pentru Romania. Obiectivul acestui parteneriat este de a oferi suport saloanelor de infrumusetare, cabinetelor de cosmetica si spa-urilor atat pe partea de livrare de produse si servicii de inalta calitate pentru ingrijirea pielii, cat si pe cea de business.

In Romania, Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piata profesionala de ingrijire a parului avand in portofoliu renumitele branduri profesionale pentru par: WELLA Professionals, LONDA Professional, System Professional, SEBASTIAN Professional si NIOXIN.

REPÊCHAGE a adus industriei de frumusete actuale unele dintre cele mai inovative descoperiri. Celebritatile si medicii au fost atrasi deopotriva de aceste produse luxoase care se adreseaza tuturor tipurilor de piele, dar si problemelor tenului. Acestea au transformat brandul intr-unul din favoritele industriei.


REPÊCHAGE este prima companie care a introdus in S.U.A. tratamentele pentru piele pe baza de alge marine. Acum, este prezenta in 33 de tari. Din 1980 si pana in prezent, a dezvoltat o intreaga gama de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, dar si produse de machiaj, bazate pe ingrediente extrase din alge marine culese de pe Coasta Bretaniei din Franta. Mixul bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi si antioxidanti continut de alge este ideal pentru detoxifierea, oxigenarea, reechilibrarea, hidratarea si reinnoirea pielii. In calitate de precursor in dezvoltarea tehnologiilor pe baza de alge marine, compania a creat produse antiaging, pentru piele sensibila, uscata, grasa si mixta, produse antiacneice, anticelulita, de uniformizare a culorii tenului, pentru ingrijirea zilnica a corpului, a mainilor si a picioarelor.


De asemenea, REPÊCHAGE este primul brand care a introdus pe piata produse de tip unidoza. Tratamentul semnatura FOUR LAYER FACIAL® a transformat REPÊCHAGE in preferatul esteticienilor, saloanelor, spa-urilor si resorturilor, precum si al dermatologilor si al chirurgilor plasticieni din toata lumea.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro