“Armonia artelor” a oferit publicului “evenimentul anului in artele plastice”!
Frumuseţe · Stiri / 04.12.2015

Aseara, la Biblioteca Nationala a Romaniei, “Armonia artelor”, evenimentul creat de artistul plastic Georgeta Constantinescu si hair-designer-ul Cristina Grama a oferit publicului o experienta artistica unica, un spectacol complex, in care granitele dintre arte s-au estompat.

Este evenimentul anului in arte plastice!”, este de parere scriitorul si diplomatul Nicolae Mares. “Eu cred ca aceasta este expozitia anului! Am facut o previzionare si am ramas puternic impresionat de forta pe care o degaja panzele doamnei Constantinescu. Artista ridica pe culmi noi arta abstracta din Romania. Doamne, cata lumina degaja acest tablou - pictura Bucuria vietii! Stie sa logodeasca culorile, stie sa ne vorbeasca prin necuvinte, pentru ca are aceasta forta telurica!”, mai spune scriitorul.

Artistul este cel care reuseste sa-i inspire pe cei din jurul lui”, afirma si Cristina Grama, care marturiseste ca picturile create de Georgeta Constantinescu sunt o sursa de inspiratie nelimitata pentru ea: ”Esti liber sa creezi propria ta poveste, iti da multa libertate arta ei!”, mai spune hair-designer-ul.

Cele 13 modele, “tablouri vii” create de Cristina Grama, s-au integrat perfect in universul abstract si plin de semnificatii al picturilor Georgetei Constantinescu. Modelele si-au cautat locul potrivit in puzzle-ul picturilor pana cand fiecare dintre ele s-a integrat in lumea careia ii apartinea.

Make-up-ul, hair-design-ul si costumele minimaliste cu accente androgine din materiale ce pareau desprinse din picturile colectiei – toate concepute de Cristina Grama ca un raspuns la dialogul artistic initiat de Georgeta Constantinescu – au propus publicului un eveniment unic in Romania.

Hair-designer-ul Cristina Grama a marturisit ca vernisajul expozitiei “Armonia artelor” a fost pentru ea o experienta foarte intensa: “A fost o calatorie prin arta, emotie, viata si evolutie! A iesit bine, dar am trait la limita, am trait foarte intens fiecare fractiune de secunda din eveniment, dar si din pregatirea pentru intalnirea cu publicul”, mai spune Cristina Grama.


 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro